Антибактеріальне рішення для кухні і ванної кімнати від TM Sniezka

Нова матова латексна фарба Sniezka Кухня-Ванна допоможе зробити комфортнішими і чистішими кухню і ванну кімнату, які використовуються найчастіше. Цей виріб з унікальною технологією SILVER FORMULA забезпечить естетичне оздоблення та надійний захист стін від надмірної вологи – поширення бактерій, грибків, плісняви, та їх негативного впливу на здоров’я людей.

Чисте срібло, яке входить до складу фарби, нетоксичне, не викликає подразнень чи алергічних реакцій, не потрапляє у повітря. Його дія обмежується винятково пофарбованою поверхнею, яка зберігає свої антибактеріальні властивості впродовж всього періоду експлуатації покриття. Антибактеріальні, протигрибкові та антидріжджові властивості фарби Sniezka Кухня-Ванна з додатками чистого срібла і силікону доведені в результаті серії лабораторних аналізів. Дослідження проводила компанія “POCH S.A.” в Глівіцах, яка  є одним із лідерів у виробництві лабораторних та спеціальних хімічних реактивів.

Новий виріб ТМ Sniezka характеризується відмінною покривною здатністю і завдяки оптимальній густині не розбризкується під час нанесення. Фарба створює на поверхні міцне еластичне покриття, стійке до пошкоджень і багаторазового миття. Інтер’єрна фарба Sniezka Кухня-Ванна призначена для декоративно-захисного оздоблення стін та стель з цементних, цементно-вапняних, гіпсових штукатурок, цегли, гіпсокартонних плит, деревини, деревопохідних матеріалів, а також шпалер, у тому числі зі скловолокна.

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал