Більша ємність Śnieżka Colorex – більше можливостей

Відтепер популярний універсальний пігментний концентрат Śnieżka Colorex доступний іще й у більшій ємності – 400 мл, що дозволяє споживачам тонувати більший обсяг фарби. Такий крок зроблено назустріч потребам клієнтів, які купують немалу кількість пігменту для тонування значного об’єму фарби, щоб покрити великі площі поверхонь.

На українському ринку лакофарбових матеріалів барвник Śnieżka Colorex уже давно має попит у покупців, які дбають про опорядження інтер’єрів. Цей продукт є універсальним, оскільки ним можна кольорувати не лише водоемульсійні фарби, а й клейові, олійно-фталеві, нітроцелюлозні, хлоркаучукові й інші. Також варто додати, що наявні кольори виробу можна застосовувати для тонування фарб, а окремі з них – і для фасадних.
Нова пропозиція Śnieżka Colorex 400 мл складається з 10 топових кольорів.

Поява нової більшої ємності – це відповідь на потреби ринку. Наголосимо, що рецептура та властивості виробу не змінилися, також на полицях будівельних магазинів і гіпермаркетів залишатиметься пігментний концентрат Śnieżka Colorex ємністю 100 мл.

У процесі впровадження більших ємностей відповідно відбулось оновлення візуалізації етикетки та інформації про співвідношення колоранта до об’єму фарби, тому зміни на стикерах було внесено на упаковках 100 мл і 400 мл.

Барви Śnieżka Colorex – для яскравого і трендового дизайну помешкання!

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 5,0 - Кількість голосів: 4
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал