Бізнес інвестує в освіту молоді: компанія «Снєжка-Україна» відкриває перший навчально-практичний центр з підготовки майстрів за сучасними технологіями

3 грудня 2014 року на базі Ставропігійського вищого професійного училища м. Львова відбудеться відкриття навчально-практичного центру з підготовки і підвищення кваліфікації майстрів за сучасними технологіями та матеріалами групи «Sniezka». Центр працюватиме на постійній основі і забезпечуватиме слухачів та учнів новітньою, спеціально підготованою програмою навчання.

Навчально-практичний центр надасть змогу учням училищ та викладачам навчальних закладів області, а також професійним майстрам удосконалити свої навички роботи шляхом участі у семінарах та майстер-класах, що проводяться кваліфікованими працівниками ТзОВ «Снєжка-Україна» та викладачами Ставропігійського вищого професійного училища. Навчання поєднує в собі як теоретичні, так і практичні заняття за такими спеціальностями: «Маляр» «Штукатур» та «Столяр». Центр дає змогу отримати необхідні для роботи знання та навички у будівельній галузі за сучасними технологіями. Після закінчення курсу навчання усі слухачі і учні центру  отримуватимуть сертифікат, що підтверджує їхню спеціалізацію.
Навчально-практичний центр – прекрасна можливість для молоді здобути якісні знання та практичні навики у роботі з сучасними високоякісними технічними матеріалами, перейняти досвід кваліфікованих майстрів та навчитися працювати з новітніми технологіями у галузі будівництва та ремонту.
У рамках відкриття центру відбудеться прес-конференція за участю:
- керівництва училища;
- представника Львівського обласного управління профтехосвіти;
- представника компанії «Снєжка-Україна».
Дата та час проведення: 03 грудня 2014 року, 11:00 год.
Місце проведення: м. Львів, вул. Є. Плужника, 6 (Ставропігійське вище професійне училище).
Контактна особа для акредитації журналістів:
Софія Шупер, 067 350 50 15, s.shuper@freshpr.com.ua

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал