Чергова нагорода в активі ТзОВ «Снєжка-Україна»

Підприємство «Снєжка-Україна» успішно працює на українському ринку понад 15 років і є лідером в галузі лакофарбового виробництва в Україні. Тож неодноразово засвідчувало свої високі позиції численними нагородами.

нагорода

 

 

І ось компанія «Снєжка-Україна»  стала одним із переможців  конкурсу, отримавши диплом і статуетку в номінації «Краще підприємство Яворівщини».  Урочиста церемонія нагородження відзнаками відбулася 07 вересня 2015 року у приміщенні Яворівської районної державної адміністрації.

Нагадаємо, що «Снєжка-Україна»  - одне з підприємств міжнародної групи компаній «Sniezka», що виготовляє в Україні водоемульсійні фарби, акрилові емалі, шпаклівки й інші лакофарбові матеріали. Одним з важливих і пріоритетних напрямків діяльності компанії є реалізація  різних соціальних проектів та допомога об'єктам соціальної сфери, зокрема дошкільним установам, загальноосвітнім навчальним закладам та лікарням. Адже як виробник лакофарбових матеріалів підприємство прагне, аби в українських садочках, школах, медичних установах було зручно і комфортно навчатися і лікуватися. Також «Снєжка-Україна»   підтримує соціально-культурний  розвиток Яворівщини,  сприяючи у проведенні різноманітних заходів з нагоди державних і релігійних свят. Крім того, підприємство є одним з найбільших роботодавців у Яворівському районі.краще підприємство яворівщини

«Нагорода «Краще підприємство Яворівщини» ще раз засвідчила, що діяльність компанії відіграє важливу роль у розвитку економіки Яворівського району, Львівської області і загалом України», - зазначає генеральний директор ТзОВ «Снєжка-Україна» Марек Павлусь.

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал