"Щедрі кольори золотої осені" – це тема чергового проекту «Sniezka-CMENOW»

Для компанії «Снєжка-Україна» вже стало доброю традицією проведення акції в рамках художньо-мистецького проекту «CMENOW». Цього разу захід відбувся у місті Ужгороді. Прекрасної осінньої днини, 2  жовтня, на площі Театральній зібралися художники, аматори та любителі образотворчого мистецтва, щоб на полотні зобразити за допомогою кольорової латексної фарби для інтер'єрів «Снєжка МАКС» гарну пору року – осінь. Тема акції та місце її проведення обрані не випадково. Адже осінь щедра та благодатна різнокольоровими барвами, а  Закарпаття – це край, що славиться своєю живописністю, надихаючи на творчість,  додає наснаги митцям, які з благоговінням беруться за пензель, щоб на картині відобразити чари осінніх краєвидів цієї місцевості. Окрім цього, латексна фарба «Снєжка МАКС» передає відтінки та кольори усіх пір року, бо створена під впливом багатобарвності самої природи.

Мешканці та гості міста Ужгорода охоче долучалися до акції, сміливо та азартно бралися за інструменти, втілюючи на полотні усі свої фантазії та задуми на задану тему. Найкращі художники-аматори  отримали пам'ятні сувеніри від ТМ «Sniezka».

Під час акції в м. Ужгороді ТзОВ «Снєжка-Україна» також надала спонсорську допомогу у вигляді фасадної фарби Ужгородській дитячій школі мистецтв для здійснення ремонтних робіт споруди навчального закладу, яка є архітектурною пам'яткою ХVIII ст.

Для наочності пропонуємо переглянути фото з місця проведення акції.

http://www.youtube.com/watch?v=M_pfWlCLTSA

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал