Колористичні тренди для інтер'єрів – 2017

Кожна людина потребує позитивних змін у житті, адже все нове надихає, сприяє душевному піднесенню. Тож недарма спостерігаємо постійні зміни трендів і тенденцій у сфері стилю і моди. Так і в дизайні інтер'єрів щороку є свої актуальні кольори. ТМ Sniezka пропонує 2017 року велику кількість барв, що відображають стилі, наявні в наших помешканнях.

Зміна кольорів і їхніх трендів відбувається відповідно до потреб ринку. Тому Агата Квятковська-Лубяньська, дизайнер-колорист АТ «ФФІЛ «Sniezka», співпрацюючи з дизайнерами інтер'єрів і фахівцями Групи компаній «Sniezka», розробила трендові рішення для інтер'єрів, спираючись на тенденції попередніх років і враховуючи потреби ринку та побажання споживачів.
2017 року надалі залишається актуальною тема екологічності та натуральності в інтер'єрному дизайні, адже ніщо не надихає так, як природа. Тож рослинні мотиви та невичерпне багатство барв природи дають наснагу для ідей і творчості. Єднання з природою відчутно у тренді «Міський садівник». 2017 року важливим у дизайні приміщення є зелений колір, який сприяє надії, додає спокою, розслабляє, має свіжий і привабливий вигляд. Яскравий відтінок м'яти відмінно поєднується з холодними та приглушеними зеленими кольорами. Доречним в оформленні помешкання у тренді «Міський садівник» є використання натуральної деревини, чималої кількості кімнатних рослин та текстилю з квітковими принтами.
Тренд «Суть речей» вписується і в інтер'єри в рустикальному стилі, і в сучасні міські лофти. Цей напрям відображає повернення людей до народних ремесел. Під час оформлення інтер'єру у тренді «Суть речей» важливим акцентом є дерев'яні меблі, які виготовили майстри-столяри і вклали в них усю свою душу й серце. Теплі кольори на стінах, зокрема жовтий і червона охра, теракот, руда глина, у поєднанні з натуральною деревиною і контрастними екзотичними візерунками на тканинах додадуть помешканню неповторного характеру та шарму.
Скандинавський стиль надалі перебуває на піку слави. Для нього характерні меблі зі світлої деревини, функціональні, світлі та яскраві інтер’єри. І тренд «Акварель» використовує натуральні матеріали, а також тонку гру пастельних кольорів, створюючи середовище з надзвичайно сучасним дизайном. Ключовою колірною гамою 2017 року в цьому тренді є рожевий – у холодному або теплому, тілесному відтінку. Рожеве золото, латунь і мідь можна поєднувати, наприклад, у деталях меблів, на рамах дзеркал, прикрасах для столу, декоративних столових приборах.
Тренд «Техніколор» звертається до мотивів вісімдесятих років. Він не боїться яскравих кольорів, вони можуть з’являтися у всьому приміщенні, окремому його фрагменті чи в колористиці меблів. Це сучасна версія стилю поп-арт, у якій віднайдемо натхнення класиками шістдесятих років і найсучасніші проекти з використанням 3D-технологій. Основними кольорами в цьому тренді є насамперед чорний з білим, червоний, жовтий і синій, а також відтінки пастельного рожевого, характерні для постмодерністської стилістики. Меблі мають прості геометризовані форми, у деталях бачимо поєднання основних геометричних фігур: куль, циліндрів і кубів. Модним елементом цього тренду є чорно-біла клітинка або веселкові смужки.
В інтер'єрах тренду «Сутінки кольору» комбінуємо темні відтінки, залишаючи світлою стелю або фрагменти стін, наприклад декоративні карнизи чи камін. Важливим акцентом у цьому стилі є меблі. Стильні меблі набувають характеру поряд з глибокими відтінками червоного вина, темного гранату, блискучого аметисту чи шляхетного смарагду. Кольори дорогоцінних каменів притягують і зачаровують. Чудовим колористичним рішенням в інтер'єрі є килими, а на тлі темних стін гарний вигляд матимуть колекції фігурок, декоративної порцеляни або оригінальної графіки.

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал