«Кольоровий світ дитинства» прикрасив стіни дитячого відділення Новояворівської районної лікарні

15 березня у Новоряворівській районній лікарні ТзОВ «Снєжка-Україна» презентувала оновлене та розфарбоване художниками дитяче відділення. Казкові малюнки на стінах дитячих лікарень з ініціативи компанії «Снєжка-Україна» з’явилися вже у шести медичних закладах – у Львові, Тернополі, Луцьку, Рівному, Житомирі. Тепер і маленькі пацієнти Новояворівська зможуть милуватися яскравими персонажами.

Соціальний проект «Кольоровий світ дитинства» за зразком аналогічного проекту материнської компанії АТ «ФФіЛ «Sniezka» у Польщі має корисну і дуже важливу місію – адже він служить психологічною підтримкою для маленьких пацієнтів, зменшує стрес від перебування в лікарні та пришвидшує процес одужання.
«Перший ефект є в тому, що коли діти заходять у відділення - у них знімається стрес - говорить Головний лікар Новояворівської районної лікарні Григорій Мороз. - Покращується психоемоційний стан, завдяки малюнкам діти потрапляють у світ пізнання. І в такому випадку їм приємніше і веселіше на лікуванні в дитячому відділенні».
Відділення три місяці розмальовували професійні художники Орест та Наталія Маньки. 13 авторських яскравих ілюстрацій з українським колоритом створюють у лікарні особливу атмосферу хорошого настрою і викликають щиру посмішку. Недарма вони так припали до вподоби не лише дітям, а й дорослим, що завітали на відкриття. Серед них - і голова Яворівської райдержадміністрації Орест Гнип, який відзначив, наскільки важливими для міста є такі соціальні проекти: «Ми від підприємств очікуємо не тільки податків, не тільки робочі місця. Ми хочемо щоби наша співпраця була якомога кращою, щоб було втілення таких соціальних проектів. Це добре і підприємцям, бо компанія стає доступнішою до людей. І нам також добре, тому що ми частіше бачимося, частіше обговорюємо якісь питання і це впливає на подальшу нашу спільну роботу».
Варто зазначити, що ТзОВ «Снєжка-Україна» не лише обрали ескізи художників, а й допомогли у ремонті відділення. Загалом на його оновлення компанія надала 90 л ґрунтовки, понад 560 кг шпаклівки та 240 л водоемульсійної фарби. Всі матеріали – екологічні і цілком безпечні для здоров’я дітей. А малюнки навіть спеціально покрили акриловим лаком на водній основі, що дозволяє протирати їх у разі забруднення.
Після презентації ілюстрацій маленьким пацієнтам нового відділення влаштували свято з подарунками і розвагами - дітки із задоволенням бавилися з аніматорами, наповнюючи приміщення дзвінкими вигуками і сміхом. «Снєжка-Україна» планує і надалі дарувати дітям радість та сприяти швидшому одужанню, розширюючи географічні межі «Кольорового світу дитинства».
«Ми будемо продовжувати, оскільки «Кольоровий світ дитинства» - це проект довгостроковий - розповідає менеджер із зв'язків з громадськістю ТзОВ «Снєжка-Україна» Галина Данилюк. - Ми плануємо далі нав’язувати контакти з іншими лікарнями, які будуть зацікавлені у здійсненні ремонтів і в розфарбуванні кольоровими малюнками інтер’єрів. Вже ведуться перемовини і ми зараз узгоджуємо, яка лікарня буде наступна».
Дарувати барви, наповнювати дитячі заклади щастям і робити діток здоровішими - місія компанії «Снєжка».
«Допомагати дітям - це дуже велика приємність. Це те, що ми робимо від всієї душі - говорить генеральний директор ТзОВ «Снєжка-Україна» Марек Павлусь. - Для нашої компанії цей проект, розрахований на багато років. Ми хотіли б якнайбільше лікарень помалювати - бо ми малюємо не тільки стіни, ми малюємо дитячі душі. У нас є багато благодійних проектів, але саме допомога дітям приносить найбільше задоволення».

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал