Компанія «Снєжка-Україна» осучаснила інтернет-сторінку

Відтепер усі підприємства групи Śnieżka в різних країнах світу мають одне інтернет-«обличчя». Сайт є багатомовний і пристосований для компаній групи Śnieżka тих країн, в яких вони функціонують. В Україні групу Śnieżka впродовж 14 років представляє ТзОВ «Снєжка-Україна». Новий сучасний дизайн інтернет-сторінки відповідає загальній системі візуальної ідентифікації марки Śnieżka.

На оновленому сайті кожен відвідувач знайде чимало корисної інформації про вироби відомої торговельної марки, повідомлень, новинок, пов´язаних з діяльністю компанії «Снєжка-Україна» і групи Śnieżka загалом. Сайт складається з різних розділів і рубрик. Розділ «Вироби» ознайомлює користувачів з усіма продуктами торговельної марки, які присутні на ринку України. Та їх особливостями. Розділ поділений на 5 підрозділів, в кожному з яких згруповані вироби відповідних категорій: фарби для внутрішніх робіт (для інтер´єрів), фарби для зовнішніх робіт (для фасадів), продукти для захисту і декорування деревини і металу, вироби для шпаклювання і ґрунтування, а також інші матеріали, такі як клеї і барвники. Порахувати розхід необхідних ЛФМ-матеріалів допоможе калькулятор витрат.

Окрім ознайомлення з асортиментом марки, відвідувачі сайту можуть скористатися порадами з розділу «ПІДБІР КОЛЬОРІВ». Зокрема, у пригоді стане віртуальний дизайнер кольорів «КРЕАТОР ІНТЕР´ЄРІВ», з допомогою якого можна вибирати кольори для оформлення і оздоблення власного помешкання, офісу і т. д. Для цього потрібно лише завантажити відповідні фото і вибрати кольори з палітри, а креатор наочно продемонструє, як обрана колористика відповідатиме інтер´єру. З підрозділу «Психологія кольорів» можна дізнатися, які барви, тони, відтінки найкраще вибирати для кожної окремої кімнати, як їх вдало поєднувати. Розділ «Технічні поради» надає відвідувачам різні підказки, рекомендації, застереження щодо правильного застосування виробів. Для того, щоб споживачі, майстри-аматори якісно, надійно і ефективно могли використовувати запропоновані вироби на практиці, виробник підготував для відвідувачів цікаві інструкції і навчальні фільми щодо послідовності етапів робіт під час ремонту. Під час трансформації інтер´єру у стильний і вишуканий простір пворчої наснаги додасть розділ «Натхнення», який пропонує усім відвідувачам проекти дизайнерських рішень.

На інтернет-сторінці є розділ, адресований архітекторам, проектувальникам і дизайнерам інтер´єрів, які можуть долучатися до співпраці з відомою торговельною маркою, надсилати свої рекомендації та зауваження. Отож ТМ Śnieżka, представником якої в Україні є ТзОВ «Снєжка-Україна», запрошує відвідати оновлену інтернет-сторінку за адресою: www.sniezka.ua

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал