Компанія «Снєжка-Україна» розширила діалог зі споживачами в соцмережах

Українські споживачі отримали змогу зручніше комунікувати з улюбленим брендом. Компанія «Снєжка-Україна» розширила вільне, двостороннє спілкування з клієнтами у веб-просторі – у зручному для них форматі соцмереж. Новинну Facebook-стрічку, короткі замітки у Twitter та відеоканал в YouTube відтепер доповнила офіційна сторінка компанії «Снєжка-Україна» в мережі «Вконтакте».

Всі користувачі соціальної мережі «Вконтакте» можуть стати експертами в питаннях ремонту та оздоблення інтер’єрів – компанія «Снєжка-Україна» презентувала власну офіційну сторінку на веб-платформі. Ставши читачем групи «Снєжка-Україна» за адресою https://vk.com/sniezkaua,  кожен учасник спільноти «Вконтакте» може ознайомлюватися з найсвіжішими новинами дизайну та декорування домівки, отримувати професійні консультації щодо техніки ремонту, якісних інструментів та матеріалів і переглядати мотиваційні пости, що надихають на творчі рішення дизайну оселі.
213Сторінка компанії «Снєжка-Україна» у спільноті «Вконтакте» створена для кращого зв’язку зі споживачами, які обрали цю соцмережу як основну для спілкування та всебічного інформування. Компанія докладе зусиль, щоб зробити сторінку цікавою для читачів та наповнити її структурованою, корисною інформацією.  Адміністратори сторінки, фахівці у сферах ремонту та дизайну, дадуть відповіді на всі питання користувачів, будуть вдячні за відгуки та пропозиції щодо продукції компанії, за професійні поради.
Розпочинаючи інтеграцію новин у соціальні веб-мережі, компанія «Снєжка-Україна» зробила акцент на особистісний підхід та увагу до комфорту й настрою читачів. Сторінки в соцмережах спрямовані
не тільки на інформування, але передусім на комунікацію зі споживачами, потреби яких щодо продукції та сервісів залишаються пріоритетними для компанії.
Відвідати офіційні сторінки компанії «Снєжка-Україна» у соціальних мережах та підписатися на оновлення можна за такими посиланнями:
Вконтакте: https://vk.com/sniezkaua
Facebook: https://www.facebook.com/Sniezka.Ukraine
Twitter: https://twitter.com/SniezkaUkraina
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCrAJyNiwriT8s-3YkqSu_vQ


Контакти прес-служби:
м. Яворів, Львівська обл.,                                м. Київ, вул. Вавілових, 9, 
вул. Привокзальна, 1а                                 2-й поверх
Тел.: +38 (03259) 60-161                             Тел.: +38 (044) 453 74 79
e-mail:press.releases@sniezka.ua
www.sniezka.ua
www.vidaron.com.ua
www.acrylputz.com.ua
www.sniezkanature.com
www.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал