Конкурс-вікторина «Літнє оновлення оселі» від ТМ Sniezka – шанс втілити мрії в життя

Влітку, коли навколо все вражає буйністю цвіту, неповторними барвами, п'янкими ароматами квітів, так хочеться зупинити час, насолодитися цією красою сповна.

Втілити цю ідею в життя цілком реально – варто  лише наважитися і розпочати ремонт власної оселі. А допоможуть у цьому  високоякісні матеріали для ремонту і декору від компанії «Снєжка-Україна», що з легкістю зроблять Ваш дім затишним та натхненним. Цього літа компанія з приємністю надає своїм поціновувачам шанс виграти безкоштовний набір для ремонту у вікторині «Літнє оновлення оселі».
З 4 по 24 серпня 2014 року компанія «Снєжка-Україна» проведе інтернет-вікторину на трьох онлайн порталах:
з 4 по 10 серпня – на порталі NewsMarket (newsmarket.com.ua);
з 11 по 17 серпня – на форумі «Дівочі посиденьки» (posydenky.com);
з 18 по 24 серпня – на будівельному порталі «Будівельна Рада» (budrada.com).

Конкурс-вікторина «Літнє оновлення оселі»
У вказаний час на порталах буде розміщено по 10 запитань у формі тестів, на які учасники вікторини мають відповідати. Сформовані питання стосуватимуться діяльності компанії «Снєжка-Україна», інформації про вироби торговельних марок Sniezka, Vidaron,  ACRYL-PUTZ, а також відомостей про технічні особливості застосування продукції та проведення ремонтних робіт в оселі.
Переможцем вікторини на кожному з порталів стане учасник, який дасть всі правильні відповіді (або найбільшу кількість правильних відповідей). У випадку, якщо декілька осіб надішлють правильні відповіді на всі питання вікторини (або декілька осіб надішлють однакову кількість правильних відповідей), переможець буде визначатись серед таких осіб за допомогою сайту random.org шляхом випадкового вибору одного з учасників. Детальні правила вікторини будуть опубліковані на кожному з порталів у перший день вікторини.
Троє переможців (по одному на кожному з трьох онлайн порталів) вікторини отримають нагороду від ТМ Sniezka  – комплект матеріалів та інструментів для легкого оновлення оселі: 1 банку готової кольорової фарби для інтер’єру Sniezka  Nature, 1 банку білої фарби для стелі,  валик та пензель.
Участь у вікторині «Літнє оновлення оселі» від компанії «Снєжка-Україна» – чудова можливість запросити яскраві барви у Ваш дім, наповнити його свіжістю та легкістю  і зберегти теплі спогади про літо на цілий рік!

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал