Корисна співпраця виробників

Компанія «Снєжка-Україна» не тільки співпрацює з навчальними професійно-технічними закладами, допомагаючи готувати освітянам кваліфікованих фахівців для будівельної сфери, але також налагоджує співробітництво з виробниками деревообробної галузі, які сьогодні зацікавлені у використанні високоякісних матеріалів для захисту і декорування дерев'яних виробів за прийнятними цінами.

Цього тижня спеціалісти з лакофарбової продукції ТзОВ «Снєжка-Україна» провели практичні навчання з техніки нанесення деревозахисних матеріалів ТМ VIDARON для майстрів підприємства «Майстер Клим», що виготовляє столярні вироби і дерев'яні будівельні конструкції. Така інтеграційна співпраця між виробниками взаємовигідна і корисна, і сприяє ефективному  розвитку деревообробної галузі в Україні.
Фахівці деревообробного підприємства  «Майстер Клим» особливо зацікавилися продукцією ТМ VIDARON, яка в Україні завоювала неабияку популярність і довіру серед професійних столярів.

майстер-клас по нанесенню деревозахисних виробів

Під час навчання майстри, що займаються фінішною обробкою деревини на виробництві  разом із фахівцями ТзОВ «Снєжка-Україна» випробовували на практиці продукцію (зеленої і фіолетової лінійок)ТМ VIDARON, наносячи їх на дерев'яні поверхні методом розпилення. Таким чином працівники деревообробного виробництва змогли оцінити якісні характеристики продукції, що відповідає європейським стандартам. Столярам особливо сподобалося працювати виробом «VIDARON Бейц для деревини», що створює на поверхнях будь-яких столярних конструкцій неповторний декоративний ефект.

навчання по нанесенні лакобейцу

Також сьогодні майстрів зацікавив «Акриловий лак», що виготовляється на водній основі, адже він без запаху, і це є надзвичайно важливим фактором для фахівців, які щодня обробляють деревину. Крім того, клієнти теж зацікавлені у тому, щоб столярні вироби були не лише красивими, але і безпечними. У процесі навчання майстри наносили на дерев'яні основи й інші матеріали бренду VIDARON, зокрема «Імпрегнат», «Лакобейц», «Лак Нітро» і «Ґрунтовка Нітро».

нанесення лаку


Співпраця виробників деревообробної і лакофарбової промисловості  є корисною для обох підприємств, адже обмін досвідом сприяє ефективному результату забезпечення українських споживачів високоякісною безпечною продукцією з деревини.

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал