Надійний захист деревини і металу від ТМ Śnieżka

Весна, літо й осінь – пора, коли варто подбати про красу та привабливий вигляд будинку, обійстя, саду. Зокрема, особливу увагу потрібно приділити дерев'яним та металевим елементам (огорожам, дверям, вікнам, меблям), які найчастіше піддаються негативному впливу атмосферних факторів. Тому, аби їх надійно захистити на тривалий період компанія «Снєжка-Україна» пропонує сучасну алкідну емаль Śnieżka ПФ-115.

Алкідна емаль для деревини та металу Śnieżka ПФ-115 – це новинка для ефективних рішень у портфоліо емалей  ТМ Śnieżka. Новий виріб допоможе відновити неперевершений вигляд будь-яких металевих чи дерев'яних елементів та зберегти їх красу на роки.
Алкідна емаль для деревини і металу Śnieżka ПФ-115 призначена для металевих, дерев'яних,  ДВП та ДСП поверхонь, що експлуатуються як зовні, так і всередині приміщень (огорож, вікон, дверей, меблів).
«Готуючи і впроваджуючи на український ринок новий продукт, ми вивчили смаки й уподобання споживачів, аби нова емаль відповідала їх очікуванням. Варто сказати, що наша компанія  пропонує клієнтам  10 найзатребуваніших стійких кольорів емалі Śnieżka ПФ-115. Водночас усі барви цього виробу  розроблені на основі професійно системи кольорів RAL. Такий підхід у виготовленні кольорових фарб дає гарантію того, що емаль одного і того самого кольору завжди матиме однаковий відтінок, незалежно від партії продукції,» - резюмує директор з маркетингу ТзОВ «Снєжка-Україна» Оксана Кукурудз.
Дизайн упаковки алкідної емалі для деревини і металу Śnieżka ПФ-115 виконаний згідно із загальною системою візуальної ідентифікації  торгової марки Śnieżka. У назві виробу чітко вказано його призначення. Також  на лицевій стороні упаковки зазначені основні переваги емалі, а стікер на банці наочно показує колір, тому споживач легко орієнтуватиметься  у виборі потрібної барви.

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал