«Снєжка-Україна» у ролі святого Миколая

Впродовж багатьох років компанія «Снєжка-Україна» у своїй діяльності найважливішим пріоритетом вважає допомогу іншим. Тому підприємство, окрім основної виробничої діяльності, займається спонсорством та меценатством. Власники та топ-менеджери компанії розуміють, що сьогодні не стільки краса врятує світ, скільки добро та розуміння інших може вирятувати нашу земну цивілізацію. «Снєжка-Україна» з часу заснування допомагає будівельними матеріалами бюджетним установам, зокрема, школам, дитсадкам, школам-інтернатам, лікарням, установам культури. А оскільки день святого Миколая – свято подарунків, то підприємство, шануючи українські звичаї, кожного року виступає в ролі  Миколая, вручаючи дітям Яворівського району солодощі та інші подарунки.
Цьогоріч 06 грудня  опісля театралізованого дійства Центру дитячої та юнацької творчості м. Яворова, що проходило в районному центрі та Новояворівську, працівники заводу до свята Миколая  вручили дітям-сиротам, дітям, позбавлених батьківського піклування та дітям-інвалідам пакунки із солодощами.
Також згодом 18 грудня чудотворець Миколай від підприємства навідався на святкування в Народний Дім, де  діти-сироти отримали смачні подарунки та повітряні кульки.
У день свята Миколая, 19 грудня, компанія «Снєжка-україна» навідалася до  загальноосвітньої школи  села Залужжя Яворівського району, де учні школи теж ретельно готувалися до зустрічі із святим чудотворцем. Працівники підприємства «Снєжка-Україна», окрім святкового відра із солодощами, подарували шклярам для навчального процесу школи ноутбук «АСER».
Не оминув улюблений чудотворець від компанії і вихованців школи-інтернату селеща Краковець, яким також було вручено святкові новорічно-різдвяні відра від святого Миколая.

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал