Новий дизайн упаковки фарби Sniezka Satynowa

Для багатьох споживачів вибір і покупка фарби для інтер'єру викликає стрес. Велика кількість доступних на ринку рішень є причиною того, що подекуди важко розібратися і віднайти потрібний колір і продукт з-поміж широкого асортименту.

Ідучи назустріч очікуванням споживачів, група «Sniezka» розробила нові упакування для фарби Sniezka Satynowa, які значно полегшують вибір продукту.

снєжка сатинова
Відтепер упаковка фарби для інтер'єрів  Sniezka Satynowa 2,5 л і 5 л має новий дизайн. Зміни відповідають потребам і очікуванням споживачів, які спеціалісти  АТ «Фабрика Фарб і Лаків «Sniezka» перевірили  у точках продажу з допомогою дослідницької технології «айтрекінг», і проаналізували процес покупки й чинники, що впливають на вибір продукту.
На оновленій упаковці продукту Sniezka Satynowa є великий стікер з читабельною інформацією про основні параметри продукту. Фарбу випущено в металевій банці, завдяки якій буде збережено її якісні характеристики.
Sniezka Satynowa – це високоякісна фарба для інтер'єрів, виготовлена на базі інноваційної технології Teflon® surface protector та добірних смолах. Завдяки унікальній формулі створює стійке покриття, яке сприяє ідеальному вигляду стін. Фарба має чудові властивості, тому сатинове покриття стін  є стійкими до миття (у 5 разів стійкіша до миття, аніж стійкі до миття  латексні фарби за стандартами PN-C 81914). З поверхні, пофарбованої виробом  Sniezka Satynowa, легко усувати плями і забруднення.

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал