Новий випуск журналу «Dekoratorium» – бум свіжих ідей

Чудова новина для шанувальників креативних інтер’єрів та цікавих дизайнерських рішень – вийшов новий номер яскравого безкоштовного журналу «Dekoratorium» від компанії «Снєжка-Україна». Тематика нового номера поєднує практичні, стильні і функціональні матеріали .

Сторінки нового випуску подають ідеї, як зробити свій дім затишним та приємним, коли за вікном холодні дощові дні. Читачі мають можливість зануритися в життєрадісні інтер’єри, які насичені теплими кольорами, випромінюють світло та приємно дивують незвичайними меблями та різноманітністю геометричних прінтів. Натхненною стане мандрівка інтер’єрами в скандинавському стилі, що приваблює натуральними текстурами, природними кольорами та неймовірною легкістю.

новинки компанії Снєжка-Україна
«Dekoratorium» продовжує знайомити читачів з молодими українськими дизайнерами. В осінньо-зимовому номері журналу рубрика «Віч-на-віч» розповідає про талановитого львівського дизайнера та його нестандартні варіації меблів, які водночас є максимально функціональними, а рубрика «Винаходи» презентує креативні ідеї з освітлення від перспективної харківської дизайнерки. Окрім цього, «Dekortorium» побував в гостях у відомої української актриси кіно та театру Ольги Сумської і дізнався про секрети оформлення її квартири.

дизайнерські рішення від Ольги Сумської
На сторінках нового «Dekoratorium» експерти в галузі ремонту та дизайну підказують, як  без помилок пофарбувати стіни і надати індивідуальності своєму житлу, діляться корисними порадами, як правильно підготуватися до ремонту, аби він не був проблемою. Цінною під час оновлення помешкання стане інформація про відновлення паркету та облаштування кухні: як краще розмістити техніку, як правильно підібрати освітлення, яким облицювальним матеріалам для стін надати перевагу.

Дизайнерські рішення від Снєжки
У холодну пору року так приємно завітати в гості до давніх друзів або ж запросити їх до себе на гостину. Що варто принести з собою у подарунок або ж які милі дрібнички слід підготувати для своїх гостей, аби зробити їм приємність – про це розповідає рубрика «Добрі манери». Новинки літератури, кіно та музики, цікаві події у світі дизайну – все це і значно більше чекає на читачів у новому номері безкоштовного журналу «Dekoratorium», передплату на який можна оформити на офіційному сайті http://dekoratorium.com.ua/.
Запрошуємо Вас також на незмінні Інтернет сторінки «Dekoratorium» у соціальних мережах:
Facebook UA https://www.facebook.com/DekoratoriumUA
Facebook RU https://www.facebook.com/pages/Dekoratorium-Журнал-RU/1469217533291220
Вконтакте UA https://vk.com/public67432453
Вконтакте RU https://vk.com/public67432616
Instagram UA: http://instagram.com/dekoratoriumukrainian
Instagram RU: http://instagram.com/dekoratoriumrussian
YouTube UA: https://www.youtube.com/channel/UCgx--MkCQzqU5RhtNr_rLeg
YouTube RU:  https://www.youtube.com/channel/UCb4hKocAeBuHrK-5AM5W3ng
http://dekoratorium.ru/ - російськомовний сайт

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал