Оновлення дизайну упаковки Śnieżka Standart Fasad

У новому сезоні акрилову фарбу Śnieżka Standart Fasad представлено в оновленому упакуванні. Новий дизайн ємності зосереджений на зручній навігації та чіткій комунікації технічних й експлуатаційних переваг фарби, що полегшить споживачу сприйняття інформації про виріб.

Зокрема, покупець завдяки оновленому вигляду упаковок зможе легко ознайомитися з найважливішими особливостями виробу.  Виразні піктограми справа підкреслюють головні властивості акрилової фасадної фарби Śnieżka Standart Fasad, яка має відмінну адгезію з основою, її легко наносити й вона створює покриття, завдяки якому стіни дихають. Графічні іконки зліва інформують споживача про розхід фарби з одного кілограма та упаковки за одноразового нанесення. Таким чином, покупець зможе легко порахувати кількість необхідного об'єму для фарбування екстер'єру будь-якого будинку.

Також на упаковці продукту на піктограмах вказані і технічні параметри: кількість нанесення шарів – 2, час висихання одного шару – 3 години, проміжок часу через який можна наносити наступний шар – 3 години.

Упаковка фарби маркована значком «Зелений журавлик», який акцентує на тому, що виріб має екологічні характеристики, адже пройшов процедуру екологічної сертифікації.

Стиль упаковок фарби виконаний за загальними стандартами і в колористиці торгової марки Śnieżka, що сприяє  її чіткій ідентифікації і впізнаваності споживачами виробу відомого бренду.

Варто додати, що рецептура фарби Śnieżka Standart Fasad залишилась без змін, проте відбулись зміни в ємностях упаковок. Зокрема, на ринку відтепер доступні такі ємності: 1,2 кг, 4,2 кг, 7 кг, 13 кг.

Нова упаковка і нові ємності – для комфорту і зручності фарбування фасадів!

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал