Організація гуманітарної допомоги Україні

Для Групи «Śnieżka» як і для компанії «Снєжка-Україна» повномаштабне воєнне вторгнення в Україну спричинило появу серйозних викликів, що матимуть негативний впив на діяльність українського підприємства.

Із початком війни, компанія «Снєжка-Україна» та її  працівники разом з персоналом польських підприємств   Групи «Śnieżka» беруть активну участь у волонтерстві, долучившись до закупівлі, збору, надсилання й транспортування гуманітарної допомоги в Україну та займаються організацією прийому і всебічною підтримкою  українських біженців на території України і  Республіки Польща. Польські компанії Групи «Śnieżka» також всіляко сприяють в облаштуванні й проживанні на теренах Республіки Польща   родин і близьких  бізнес-партнерів, торгових представників, й персоналу «Снєжка-Україна».  Водночас працівники «Снєжка-Україна» інтенсивно долучилися до волонтерства, допомагаючи постраждалим від війни громадянам України під час  перетину кордону, забезпечуючи їх гарячою їжею, гостинно приймають тимчасово переміщені сім’ї у своїх помешканнях або забезпечують їх житлом.

Група «Śnieżka», реагуючи на повномаштабну війну в Україні, ще у березні прийняла рішення припинити свою діяльність на російському  ринку, на якому частка доходів Групи становила лише 1%. Про етап відмови працювати в росії Група «Śnieżka» офіційно повідомила на своєму сайті.

Водночас хочемо зазначити, що «Снєжка-Україна», яка є одним з  підприємств Групи «Śnieżka», і впродовж 22 років працює на українському ринку. Українська компанія Групи за часи своєї діяльності  не працювала на території російської федерації, не реалізувала там своїх продуктів і не укладала угод з російськими дистриб’юторами щодо співпраці. «Снєжка-Україна» після тимчасового припинення виробничого процесу відновлює свою роботу й надалі буде працювати в Україні, долучаючись до бізнес-структур, які економічно підтримують Україну.

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 4,4 - Кількість голосів: 5
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал