ПОЛЬСЬКИЙ БІЗНЕС ПІДТРИМУЄ УКРАЇНУ

Польська Республіка з перших днів війни в Україні підтримує і допомагає українському народу у складний час.

Водночас і польські фірми й підприємства інтенcивно долучаються до волонтерства, підтримуючи українців, які виїхали за кордон, а також надсилають гуманітарну допомогу в Україну. Група «Śnieżka», зокрема її польські підприємства, активно сприяють і реалізують процес  збору харчів, медикаментів, одягу, засобів гігєни й інші речі для України.

У Групі «Śnieżka» створена команда швидкого реагування, яка повсякчас постійно контактує з координаторами підприємства «Снєжка-Україна», обмінюючись необхідною інформацією щодо потреб в організації та транспортуванні в Україну необхідних речей для потребуючих українців, які перебувають у зоні бойових дій, постраждалих від зруйнованих населених пунктів. Підтримуючи українців і організовуючи для України різні види провізії (ліки, продукти харчування тривалого зберігання, товари особистої гігієни, одяг, одноразовий посуд, предмети спеціального призначення, зокрема, ліхтарики, каремати, спальні мішки, павербанки, термогорнятка, портативні газові плити й інше ), польські колеги зі  Śnieżkі також влаштували акцію збору коштів, завдяки якій кожен співробітник польських підприємств Групи «Śnieżka» зміг зробити свій внесок у допомогу, надану Україні.

Крім цього, допомагає Україні і благодійний фонд «Śnieżka», який долучився до підтримки матерів і дітей, які приїхали на тимчасове  проживання у Дембіцу. Малюки разом із мамами та опікунами знайшли допомогу в Центрах щоденної підтримки «„Zgrana Paka”», які діють при місцевому Центрі соціального захисту населення. Для цього Фонд надав кошти, які були скеровані на закупівлю навчальних матеріалів та харчування для дітей у трьох чинних нині громадських центрах.

Варто додати, що Śnieżka PL дбає і про безпеку мобілізованих працівників з підприємства «Снєжка-Україна», яких забезпечила захисною амуніцією, зокрема професійним одягом, бронежилетами і відповідним взуттям. 

Станом на сьогодні загальна сума наданої допомоги Śnieżka PL становить 300 000 польських злотих.

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 5,0 - Кількість голосів: 1
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал