Поради щодо клеєння і фарбування шпалер у новому навчальному відеоролику

ТМ Sniezka презентувала розгорнуту відеоінструкцію про те, як власноруч можна поклеїти та пофарбувати шпалери зі скловолокна, надавши новий свіжий вигляд інтер’єру кімнати. Відео детально демонструє та чітко описує послідовність робіт, що дає змогу кожному з легкістю досягнути бажаного результату, не затративши при цьому багато часу та зусиль.

Професійні поради експертів для легкого оновлення інтер’єру за допомогою шпалер та готової латексної фарби Sniezka Nature доступно подані у відеоролику. Навчальний фільм показує основні етапи наклеювання, вирівнювання і фарбування, а також надає поради з підготовки стін перед початком робіт. Відео демонструє  процедуру оздоблення стін, з якого можна почерпнути  і перейняти корисні практичні навики.поклейка шпалер
Навчальний відеоролик надає наочний опис головних принципів нанесення шпалерного клею та рівномірного наклеювання шпалер, їхнього вирівнювання та двоетапного фарбування. Шпалери є ідеальним рішенням для оновлення пошкоджених стін – вони чудово приховують дрібні отвори від шурупів, дюбелів та цвяхів. поклейка шпалер
Для фарбування шпалер експерти рекомендують застосовувати готову латексну фарбу Sniezka Nature, яка розроблена за спеціальною технологією Teflon® surface protector, що дозволяє максимально захистити покриття від механічних ушкоджень.

фарбування шпалер

Окрім цього, фарба Sniezka Nature характеризується економним розходом, легким нанесенням та забезпечує «дихання» стін. Кольорова фарба є вже готовою до використання – слід лише вибрати з широкої гами кольорів бажаний відтінок. Це значно пришвидшує самостійний домашній ремонт. Фільм може стати у пригоді як початківцям, так і професійним майстрам.

фарбування шпалер

Відео можна переглянути за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=HyQUyO6_4BA .

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал