Позитивні емоції та корисні подарунки отримали учасники акції «Вигравай на старті»

Впродовж трьох осінніх місяців, з 1 вересня по 30 листопада 2017 року, тривала всеукраїнська акція «Вигравай на старті» з шпаклівкою ACRYL-PUTZ ST10 START. У промокампанії брали участь споживачі, які купували акційний товар – шпаклювальну гладь ACRYL-PUTZ ST10 START в упаковках 20 кг.

Всеукраїнську акцію проводила компанія «Снєжка-Україна», відомий виробник водоемульсійних фарб і шпаклівок в Україні та лідер з виробництва ЛФМ на українському ринку. Підприємство постійно дбає про якісні параметри своєї продукції та вивчає потреби і запити споживачів. Цього разу фірма організувала акційний проект для прихильників   субмарки  ACRYL-PUTZ. Під час акції її учасники мали змогу виграти різні подарунки, в тому числі і цінні грошові сертифікати вартістю 5000 грн (1 шт.), 3000  грн (1 шт.), 2000 грн (1 шт.) на лакофарбову продукцію ТзОВ «Снєжка-Україна» для опорядження та ремонту оселі.

Володарем сертифікату на суму 5000 грн стала Галина Степанівна Кацюрин із смт. Підбуж Дрогобицького району Львівської області. Пані Галина зазначила, що шпаклівку ACRYL-PUTZ ST10 START  купувала у місцевого підприємця і щасливу виграшну фішку знайшла у четвертій придбаній упаковці. Володарка подарунка розповіла про те, що для неї це було справжньою несподіванкою, і вона одразу повірила у виграш, вважаючи, що вийняти цей щасливий квиток їй допоміг оптимізм.  Галина Кацюрин особливо втішена такому приємному сюрпризу, адже у цей час капітально ремонтує й опоряджує свою оселю, і, власне, виграний сертифікат на лакофарбові матеріали є надзвичайно доречним. Таким чином, пані Галина змогла вибрати необхідну для ремонту лакофарбову продукцію від компанії «Снєжка-Україна» на суму 5000 грн, зауваживши, що така кількість матеріалів – це значна підтримка і допомога у ремонтних роботах.

Водночас щастя усміхнулося й Ігорю Петровичу Федонюку з міста Любомль Волинської області. Він виграв сертифікат на суму 3000 грн для отримання лакофарбової продукції ТзОВ «Снєжка-Україна». Іншим  учасникам всеукраїнського проекту покупка акційної шпаклівки  ACRYL-PUTZ ST10 START також посприяла у виграші призів, зокрема, футболок, комбінезонів та будівельних рулеток. За три місяці акції щасливими володарями подарунків  від компанії «Снєжка-Україна» стали близько 500 покупців.

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал