Позитивну атмосферу створюють яскраві малюнки

Відтепер у Яворівській районній дитячій поліклініці малечу зустрічають барвисті ілюстрації.

Творчу атмосферу у закладі створила художниця з Яворова Вікторія Бздир. Вона розписала на стінах поліклініки улюблених дитячих персонажів, а також оздобила сходову клітку квітковими мотивами. Фарби й інші матеріали для втілення кольорових сюжетів виділив відомий виробник - ТзОВ «Снєжка-Україна», що реалізує у дитячих лікарнях України авторську соціальну програму «Кольоровий світ дитинства» з 2012 року. Тож підприємство охоче підтримало ініціативу активних громадян міста Яворова, які прагнули оздобити дитячу поліклініку кольоровими мотивами, щоб маленькі пацієнти не боялися медичного закладу. Під час освячення оновленого приміщення поліклініки заступник генерального директора ТзОВ «Снєжка-Україна» Михайло Дудич, зокрема сказав: «Сьогодні компанію дуже тішить те, що нашу ініціативу з розпису стін продовжили активісти у Яворівській районній поліклініці. Дуже приємно, що знайшлися творчі люди, які виявили бажання оздобити інтер'єр цього закладу яскравими малюнками, щоб дітям подарувати позитивні емоції і покращити їх психоемоційний стан під час відвідин поліклініки».

Медичний персонал Яворівської районної дитячої поліклініки також вдячний за підтримку і творчу реалізацію проекту, а також впевнений у тому, що нестандартне оздоблення приміщення допомагатиме малечі долати стрес і страх, які часто діти переживають під час відвідин медустанов.

Головний лікар Яворівської центральної районної лікарні Михайло Дмитрів висловив сподівання на те, що і надалі активна громада міста і району допомагатиме втілювати найрізноманітніші соціальні ініціативи у медичних закладах Яворова.

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 5,0 - Кількість голосів: 1
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал