Представник ТОВ «Снєжка-Україна» як експерт взяв участь у засіданні круглого столу щодо ефективних напрямків розвитку освіти і науки України

31 січня, у роботі круглого стола, присвяченого важливим напрямкам освіти і науки в Україні, який провів Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман за участі Міністра освіти і науки України Лілії Гриневич, представників Уряду, громадських організацій й експертів.

Сьогодні на порядку денному в Україні є питання модернізації освітньої галузі, в тому числі професійно-технічної освіти.  Адже сучасна українська економіка потребує  кваліфікованих спеціалістів та робітничі кадри, які готові до викликів часу, підкорюючи новітні технології.  В Україні є усі передумови і можливості для якісної підготовки майбутніх фахівців і саме на це спрямована реформа в системі освіти й науки України.   Щоб обговорити ключові питання щодо сучасного стану справ у галузі освіти і науки в Україні та її ефективних змін,  Прем'єр-міністр Володимир Гройсман провів  засідання круглого столу. Водночас у ході зустрічі обговорювався оновлений проект Середньострокового плану пріоритетних дій Уряду до 2020 року у частині освіти і науки.
Відразу зауважимо, що компанія «Снєжка-Україна» як сучасний виробник і лідер галузі в Україні вже не один рік співпрацює із закладами професійно-технічної освіти, навчаючи учнів працювати із новітніми матеріалами. Таке державно-приватне партнерство підтримане  на рівні Міністерства освіти і науки України, з яким ТзОВ «Снєжка-Україна» 02 листопада 2016 року підписала Меморандум про співробітництво. Тож  представник компанії «Снєжка-Україна» Орест Жураківський як досвідчений експерт мав нагоду взяти участь у роботі круглого стола.  
На заході Володимир Гройсман зазначив: «Нам треба все зробити для того, щоб освіта почала продукувати якість. Ця якість буде фундаментом подальших змін в нашій країні».
Кожен учасник засідання  від громадськості й експерти можуть висловити і  внести усі свої побажання і пропозиції щодо бачення розвитку галузі освіти і науки і надіслати до Міністерства освіти і науки України.  
Зазначимо, що 2017 року «Снєжка-Україна» продовжує активно  втілювати програму державно-приватного партнерства  із професійними навчальними закладами, створюючи наступні навчально-практичні центри  «Sniezka», де сучасна учнівська молодь здобуватиме знання і навики, використовуючи інноваційні технології.

 

#нпц

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал