Продукція групи компаній Sniezka – у новому торговому центрі «Епіцентр К7»

Компанія «Снєжка-Україна» вже багато років поспіль реалізує лакофарбові вироби у торгових мережах DIY, зокрема і в гіпермаркетах «Епіцентр». До відкриття торгового центру «Епіцентр К7» у Києві, що відбулося 06 грудня 2014 року, «Снєжка-Україна» також по-сучасному і у новому стилі облаштувала експозицію своєї продукції у відділі «Декор» (секція «Фарби»).

Новий гіпермаркет  «Епіцентр К7», що в Оболонському районі Києва, облаштований за форматом торговельного центру і орієнтований на споживачів, які зможуть придбати усе необхідне, не виходячи з одного великого приміщення. Насамперед у новій будівлі увагу відвідувачів привертає  стильне оздоблення торговельної зали, в тому числі і сектору «Декор», в якому також розміщений  асортимент продукції компанії «Снєжка-Україна». Відтепер споживачів, які прагнуть придбати вироби для ремонту, не залишать байдужими модерна і стильна експозиційна викладка лакофарбової продукції. У новому торговому центрі для поціновувачів вишуканих оздоблювальних матеріалів оформлена декоративна галерея продукції преміум-класу ТМ МAGNAT,  яка пропонує широкий асортимент декоративних штукатурок і фарби для інтер'єрів «Ceramic», а  демонстраційний куток марки обладнаний  оригінальними зразками кольорів, щоб відвідувачі могли наочно бачити оригінальні відтінки барв у точці продажу.

викладка magnat

Для колекції кольорової фарби «Sniezka Nature» у секторі «Декору» здійснено сучасну експозиційну викладку виробів на стелажах, і обладнано  виставковий куток із зразками барв й основних властивостей продукту.

асортимент декоративних штукатурок і фарби для інтер'єрів «Ceramic»

Легке освітлення експозиції допомагає відвідувачам краще розглянути кольори і обрати ті, які найбільше до вподоби або пасуватимуть їхнім інтер'єрам. Крім того,  компанія пропонує споживачам безкоштовні примірники журналу «Декораторіум», з якого можна почерпнути корисні поради експертів щодо якісного і красивого  дизайну помешкання, офісу, саду.

кольорової фарби «Sniezka Nature»

кольорова фарба «Sniezka Nature»Важливим для компанії «Снєжка-Україна» є і те, що в новому торговому центрі широко представлена уся асортиментна лінійка продукції для захисту, декорування і консервації деревини ТМ VIDARON.

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал