Проведення фестивалю польського кіно у Львові підтримала і компанія «Снєжка-Україна»

З 4 по 13 жовтня всі зацікавлені львів’яни мають змогу ознайомитися з добіркою фільмів найкращих польських режисерів сучасності, відвідуючи кінопокази «Під Високим Замком». Партнером проекту стала українсько-польська компанія «Снєжка-Україна», яка активно підтримує соціокультурні ініціативи та поширює ідею добросусідства країн.

Зазирнути по той бік західного кордону України та відчути, чим живе польський народ, мають змогу відвідувачі 10-денного кінофестивалю «Під Високим Замком». Програма масштабного свята кіно включає 26 стрічок, серед яких документальні, художні та анімаційні роботи. Кінопокази відбуваються в комфортних залах найкращих кінотеатрів міста і є максимально доступними для всіх охочих завдяки підтримці спонсорів, одним із яких цьогоріч є компанія «Снєжка- Україна».
Для провідного виробника лакофарбової продукції допомога мистецьким проектам залишається важливим напрямком соціальної відповідальності. Це особливо стосується заходів міжнародного значення, спрямованих на зближення націй, підвищення рівня довіри між ними, зміцнення культурних зв’язків. Проведення фестивалю сучасного польського кіно у Львові є своєрідним дружнім рукостисканням між народами, обміном актуальними ідеями й переконаннями. Для компанії «Снєжка-Україна» спонсорство заходу є виявом громадської позиції, внеском у формування відкритого середовища. Фестиваль натомість заручився надійною підтримкою бізнесу в можливості продемонструвати творчий доробок митців для великої аудиторії, створити суспільний резонанс події. За словами Марека Павлуся, генерального директора компанії «Снєжка-Україна», саме ментальна спорідненість та взаємоповага між українським та польським народами є запорукою багаторічних товариських відносин і вдалого співробітництва. Кордони повинні розмежовувати територію, але не людей, тому підтримка кінофестивалю і подібних мистецьких заходів покликана усунути кордони на рівні культури та свідомості, сприяти активному міжнаціональному діалогові та взаємодії, що є незмінними цінностями підприємства.
Польські кіноісторії, продемонстровані українській публіці за час перших фестивальних днів, виявились дуже близькими глядачам, викликали чимало емоцій та переживань. Вся програма кінофестивалю «Під Високим Замком» побудована на історичних та духовних спільностях двох братніх народів. А ще раз і ще раз промовисто нагадують львів’янам про яскравий кіномистецький захід забрендовані трамваї у Львові. Кінематографічне мистецтво впродовж десяти днів зміцнюватиме українсько-польські добросусідські взаємини.

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал