Різнобарвна субота в Одесі

Презентація нової гіпоалергічної фарби для дитячих кімнат Śnieżka KIDS відбулася у гіпермаркеті «Епіцентр К» в колоритному місті Одеса. У суботу маленькі відвідувачі та їх батьки на кілька годин поринули у «Кольорово-кльове» дійство фарб ТМ Śnieżka.

На майданчику біля дитячого відділу «Епік» вирували позитивні емоції дітей і дорослих – усі із захопленням створювали власні барвисті проекти. Насамперед, малеча мала нагоду попрацювати дизайнерами й малярами, оформляючи проект інтер'єру. Діти вправно підбирали кольори і як справжні умільці фарбували стіни та розмальовували аксесуари. Маленькі учасники свята із творчим піднесенням підходили до мольбертів та натхненно малювали кольоровими фарбами, створюючи власні художні шедеври. Така інтерактивна творчість була корисною, особливо у час інформаційної ери, не лише для дітей, а й для дорослих. Таким чином батьки перенеслися у світ кольорового дитинства. Були на святі і фігурки-забавки. Тож малеча разом із батьками зацікавлено розфарбовували їх, втілюючи найяскравіші фантазії.
Також тішило дітей мистецтво аквагриму, завдяки якому їхні обличчя перевтілювалися у різні образи. Усі охочі фіксували фотокамерою радісні миттєвості як у зонах кольорових локацій, так і біля тантамаресок.
Крім барвистих розваг та розмальовок, малеча активно брала участь у «Снєжка-Україна» 19 жовтня 2016 вікторинах, і отримувала корисні сувеніри. Тим часом батьки заповнювали лотерейні квитки, щоб взяти участь у розіграші основних призів - дитячого будиночка та сертифіката на продукцію ТМ Śnieżka вартістю до 1000 гривень, та дитячих футболок.
Кольорово-кльові вихідні подарували одеситам і гостям Одеси яскраві враження і позитивні емоції, про які ще довго нагадуватимуть світлини і сувеніри.

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал