Рекламна кампанія продуктів ТМ Śnieżka i ACRYL-PUTZ®

На телевізійних каналах та у мережі інтернет триває усеукраїнська рекламна кампанія, яка охоплює комунікаційну підтримку інтер’єрних фарб ТМ Śnieżka і шпаклівок ACRYL-PUTZ®.

Займаючись опорядженням інтер’єрів, кожен власник помешкання хоче, аби ремонтні роботи були виконані вдало, з використанням якісних матеріалів. Компанія «Снєжка-Україна», яка працює на українському ринку лакофарбових матеріалів вже понад 21 рік, пропонує споживачам широкий вибір продукції для оздоблення й декорування різних видів поверхонь як всередині приміщень, так і назовні. Серед популярних виробів – водоемульсійні фарби та шпаклювальні маси. Відтак підприємство у розпал будівельного сезону запустило усеукраїнські рекламні кампанії для інтер’єрних фарб Śnieżka Mattlatex, Śnieżka EKO Plus і Śnieżka EKO під слоганом «Впевненість у вдалому ремонті!», а для шпаклювальних сумішей ACRYL-PUTZ® ST10 START i ACRYL-PUTZ® FS20 FINISZ рекламна комунікація проходить під гаслом «І кожна стіна – це гладка стіна!»
Відомий бренд пропонує споживачам водоемульсійні фарби, які легко наносити і вони створюють стійкі до миття покриття. Вироби можна тонувати у бажані й трендові кольори, тому фарби ТМ Śnieżka – це впевненість у вдалому ремонті!
Крім фарб, підприємство «Снєжка-Україна» виготовляє під субмаркою ACRYL-PUTZ® якісні шпаклювальні маси для професійного вирівнювання стін і стель. Шпаклівками ACRYL-PUTZ® ST10 START i ACRYL-PUTZ® FS20 FINISZ легко, швидко й комфортно працювати, їх рекомендують використовувати для ремонтних робіт професійні майстри. Тож завдяки технічним характеристикам і властивостям шпаклювальних мас Ви будете задоволені результатом, адже «ACRYL-PUTZ®! І кожна стіна – це гладка стіна!»
Рекламна кампанія марок охоплює покази відеороликів на українських всенаціональних телевізійних каналах. Водночас відеорекламу інтер’єрєрних фарб ТМ Śnieżka і шпаклівок ACRYL-PUTZ® транслюють на каналі YOUTUBE, а також онлайн-рекламні банери, інформаційні матеріали про продукти розміщені у пошуковій системі Google, соціальних мережах.

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал