Ремонт виробами ТМ Sniezka в телепрограмі «Удачный проект»

Кожен, хто планує робити ремонт у квартирі, будинку чи на дачі, часто замислюється над питаннями: як вибрати якісні матеріали для опоряджувальних робіт, на що звертати особливу увагу, запросити майстрів чи ремонтними роботами зайнятися самотужки?

І у цій ситуації люди часто вдаються до пошуків інформації на інтернет-ресурсах, у спеціалізованих виданнях. Також  нерідко у пригоді стають телепередачі з декорування і оздоблення інтер'єрів, дизайну фасаду, ландшафтного оформлення саду і подвір'я. Саме про це  можна довідатися у фахівців та експертів телевізійної програми «Удачный проект», що виходить в ефір щонеділі о 08:10 на телеканалі «Інтер».
02 жовтня, команда телепроекту розповіла глядачам і показала на прикладі ремонту помешкання нових героїв програми, як вирівняти стіни та зробити їх ідеально гладкими за допомогою шпаклівок.  Зокрема, для цього майстер  використав фінішну шпаклівку ТМ Sniezka АCRYL-PUTZ FS20 FINISZ. Із програми глядацька аудиторія дізналася про властивості і переваги виробу, а також основи техніки з  його нанесення.
Після того, як стіни  стали рівними і гладкими, дизайнери  програми вибрали для декору стін зносостійку латексну фарбу для інтер'єрів  Sniezka  Desing Lux 3. Автори програми, врахувавши побажання героїв програми, використали  для дизайну спальні і лоджії контрастні кольори з палітри Sniezka , зокрема білий і синій. В «Удачному проекті» ведучий коротко ознайомив телеаудиторію з параметрами інтер'єрної фарби, а майстер продемонстрував, як правильно виконувати фарбування стіни.
Переглянути програму можна тут...

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал