Сатинового глянцю стінам інтер'єру надасть нова фарба Śnieżka Satynowa

На українському ринку з´явилася фарба для інтер´єрів Śnieżka Satynowa, яка створює сатинове покриття. Завдяки новому виробу стіни Ваших осель набудуть витонченого шарму.

Сатинове покриття сприяє делікатній грі світла і підкреслює особливу силу кольорів стін, додаючи їм оксамитового ефекту. Вийняткова формула і Teflon® surface protector утворюють стійкі малярські покриття, які у 5 разів стійкіші до волого витирання, аніж стійкі до миття латексні фарби згідно із стандартом PN-C-81914.
Дослідження стійкості покриття до вологого витирання було проведено дослідницькою лабораторією, акредитованою в цій сфері Польським Центром Акредитації № АВ 855.

Зважаючи на виняткові властивості та стійкість, виріб рекомендовано використовувати для фарбування приміщень, які особливо піддаються забрудненням, наприклад, презентабельних приватних та офісних приміщень, залів та закладів харчування. Фарбу Śnieżka Satynowa рекомендовано для фарбування флізелінових та скловолокнистих шпалер. Вона в особливий спосіб підкреслюватиме їх фактуру. Виріб вирізнятиметься на полицях магазинів сучасною упаковкою, квадратної форми, ємністю: 2,5л, 5л, 9л. Фарба Śnieżka Satynowa створена для легкого та вишуканого фарбування інтер´єрів.
не розбризкується під час фарбування
легке нанесення та відмінна покривна здатність
легке усунення плям та забруднень розхід - до 14 м2/л

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал