Серед сумлінних платників податків Львівщини - 2012 названо ТзОВ "Снєжка-Україна"

8 травня у Львові відбулось щорічне нагородження переможців у регіональному конкурсі всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків-2012». Серед номінантів конкурсу - компанія «Снєжка-Україна»

Урочисте вручення нагород регіонального туру всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків-2012» відбулось у вишуканій атмосфері Будинку вчених у Львові та зібрало понад 100 гостей. Серед запрошених були присутні представники бізнес-еліти та адміністрації Львівщини. Підприємства-номінанти представляли різні галузі – будівництво, промисловість, послуги, мас-медіа, культуру та науку, а також аграрну та медичну галузі.  Компанія «Снєжка-Україна», для якої соціальна відповідальність є одним із ключових векторів присутності на українському ринку, також отримала відзнаку у номінації будівництво. Для отримання престижної нагороди від асоціації платників податків на церемонію завітав генеральний директор компанії «Снєжка-Україна» Марек Павлусь. Диплом та книгу із переліком усіх сумлінних підприємців за 2012 рік вручила п. Мареку голова ради Асоціації платників податків у Львівській області Лілія Долінська. Вітали переможців не лише високопосадовці та колеги, а й дитячий танцювальний колектив, який підкорив усіх гостей енергетикою та бажанням поділитись святковим настроєм.

Найсумлінніші компанії України отримують престижні нагороди від Асоціації платників податків України з 2010 року. Всеукраїнський рейтинг «Сумлінні платники податків» має два етапи, під час яких експерти обирають переможців регіональних турів  по всій країні. Компанії, що за оцінками експертної комісії гідні найвищої нагороди, потрапляють до переліку всеукраїнських переможців та нагороджуються у м. Києві на національному рівні. Фінальне вручення нагород всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків-2012»відбудеться  23 травня у Києві.

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал