«СНЄЖКА-УКРАЇНА» ДОЛУЧИЛАСЯ ДО БЛАГОДІЙНОЇ ІНІЦІАТИВИ «РЯТУЄМО ЖИТТЯ»

«Снєжка-Україна» приєдналася до благодійної ініціативи «Рятуємо життя». І з 18 листопада 5% з кожного купленого виробу ACRYL-PUTZ® (ST10, GR46, SF26) в ТЦ «Епіцентр» та «Новій лінії» будуть спрямовані на придбання бронешвидких та реанімобілів до формування внеску у розмірі 250 000 грн.

У нинішній час, коли Україна щодня перебуває у горнилі війни і тривог, уся країна об’єдналася, щоб допомагати відстоювати мир, спокій та наближати перемогу. Особливого значення набули волонтерський рух та різні благодійні проекти, які надійно тримають тил. Український бізнес теж щодня працює, економічно підтримує державу у складний період й допомагає своєю благочинною діяльністю.
«Снєжка-Україна» теж у різний спосіб підтримує і допомагає на гуманітарному фронті. 18 листопада компанія долучилася до масштабної ініціативи «Рятуємо життя», яку реалізує мережа будівельних гіпермаркетів «Епіцентр» за підтримки Міністерства охорони здоров’я України.

Ключова ціль проєкту – це закупівля 55 бронешвидких та реанімобілів для евакуації поранених та постраждалих із територій бойових дій. Адже медичні працівники, які щодня рятують життя військовим і цивільним у регіонах, де відбуваються воєнні зіткнення, потребують якісних і добре обладнаних автомобілів у значній кількості, щоб врятувати кожного пораненого й постраждалого і швидко доправити до медичних закладів.


«Снєжка-Україна» приєдналася до благодійної ініціативи «Рятуємо життя». І з 18 листопада 5% з кожного купленого виробу ACRYL-PUTZ® (ST10, GR46, SF26) в ТЦ «Епіцентр» та «Новій лінії» будуть спрямовані на придбання бронешвидких та реанімобілів до формування внеску у розмірі 250 000 грн які будуть перераховані БФ "Фонд Олександра та Галини Гереги" для подальшої закупівлі допомоги в рамках благодійної ініціативи задля підтримки українських медиків та збереження людських життів.


Тож покупці, купуючи вказані продукти, автоматично теж беруть участь в благодійному проєкті.
Долучаймося до благодійних проектів своїм активним внеском у перемогу!

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 5,0 - Кількість голосів: 2
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал