«Снєжка-Україна» підтримала Яворівську поліклініку

У час складної епідеміологічної ситуації у світі й Україні медичний персонал першим приймає виклики у боротьбі з коронавірусом. «Снєжка-Україна», неодноразово допомагаючи яворівській громаді, місту, не забула і про медперсонал з поліклінічного відділення Яворівської центральної районної лікарні, закупивши для них засоби особистого захисту.

З перших днів пандемії підприємство долучилося до боротьби з коронавірусом, зокрема «Снєжка-Україна» подбала  про безпеку працівників, запровадивши  процедуру профілактичних заходів задля збереження їхнього здоров'я й убезпечення від захворювання. Водночас у компанії щоденно здійснюється контроль за  станом здоров’я персоналу. Кожен працівник  забезпечений захисними масками й дезінфекційними засобами.

У той же час  «Снєжка-Україна» активно підтримує вразливі верстви населення місцевої громади й установ соціальної сфери. Днями компанія закупила й надала Яворівській  поліклініці засоби особистого захисту як спонсорську допомогу. Зокрема, медичній установі було передано  багаторазові захисні костюми, захисні маски й окуляри та  антисептичні засоби. Нині, у такий нелегкий час, коли усе людство опинилося у небезпеці, найпершими на допомогу хворим приходять працівники медичних закладів, які ризикують своїм здоров’ям і життям, але продовжують виконувати свою важливу місію. У такий спосіб «Снєжка-Україна»  від імені усього колективу хоче подякувати медперсоналу поліклінічного відділення Яворівської центральної районної лікарні за їхню важку працю у нинішні непрості часи пандемії. Адже більшість працівників заводу звертаються до Яворівської поліклініки за кваліфікованою медичною допомогою.

Тож предмети індивідуального захисту медперсоналу поліклінічного відділення Яворівської центральної районної лікарні вкрай потрібні у теперішні часи поширення небезпечної хвороби.

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал