Śnieżka ACRYL-PUTZ® TG50 ШТУКАТУРКА ГІПСОВА – НОВИНКА НА РИНКУ

ACRYL-PUTZ® – відомий на українському ринку бренд, який є популярним серед професійних майстрів у сфері ремонтно-оздоблювальних робіт, так і звичайних користувачів штукатурних і шпаклювальних сумішей. Гіпсові гладі, шпаклівки, маси для з’єднання гіпсокартонних плит ACRYL-PUTZ® мають широкий спектр застосування в опорядженні приміщень. Тож у лютому компанія «Снєжка-Україна», враховуючи попит українських споживачів, упроваджує на ринок новий виріб – Śnieżka ACRYL-PUTZ® TG50 ШТУКАТУРКА ГІПСОВА.

Śnieżka  ACRYL-PUTZ® TG50 ШТУКАТУРКА ГІПСОВА – це продукт, що виготовлений на основі гіпсу, тому її застосовують для вирівнювання поверхонь всередині приміщень на різні види поверхонь: цегляні, бетонні, легкобетонні, газобетонні блоки та інші штукатурні основи. Завдяки розробленій рецептурі цей виріб легко наносити і обробляти: опісля розбавлення суміші у відповідній пропорції з водою,  її консистенція набуває пластичності, тому штукатуркою зручно та просто вирівнювати поверхні. Допустима товщина нанесеного шару – від  5 до 30 мм, поодиноких виїмок до 50 мм. Варто зазначити, що гіпсова штукатурка Śnieżka  ACRYL-PUTZ® TG50 має високоадгезійні властивості з вищевказаними основами, що сприяє якісному виконанню ремонтних робіт. Цей виріб призначений для нанесення вручну.

Дизайн упаковки гіпсової штукатурки Śnieżka ACRYL-PUTZ® TG50 розроблений і створений згідно із загальною стилістикою і візуалізацієї продуктів ACRYL-PUTZ®. Завдяки такому підходу споживачі, які користуються виробами цього бренду, легко можуть його ідентифікувати. А розміщені піктограми допоможуть споживачам швидко ознайомитися з головними характеристиками виробу. 

Збагачення портфоліо відомого бренду новим продуктом Śnieżka ACRYL-PUTZ® TG50 ШТУКАТУРКА ГІПСОВА  розширить можливості  вдалого опорядження й декорування інтер’єрів.  

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 5,0 - Кількість голосів: 1
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал