Sniezka – марка, якій довіряють споживачі

Українські споживачі, беручи участь в інтернет-голосуванні публічного опитування конкурсу «Фаворит Успіху-2014», підтвердили свою довіру до ТМ Sniezka, яка присутня на українському ринку ще з 90-х років і чимало років займає лідерські позиції у виробництві лакофарбових матеріалів в Україні.

За результатами дослідження громадської думки і споживчих уподобань, що проводилося  впродовж 2014 року  у рамках щорічного конкурсу «Фаворит Успіху» в Україні, ТМ Sniezka посіла перше місце в рейтингу інтернет-голосування споживачів і отримала почесний диплом у переможному статусі «Фаворит Споживачів» у номінації «Фарба».

Снєжка отримала диплом Фаворит успіху серед споживачів
«Для ТзОВ «Снєжка-Україна» – відомого українсько-польського виробника лакофарбових матеріалів – визнання споживачів – це найвища і найцінніша нагорода, - зазначає директор з маркетингу компанії Оксана Кукурудз. – Адже висока оцінка покупців, які щоразу вибирають  вироби ТМ Sniezka з-поміж інших відомих торговельних  марок – це вагомий мотиваційний фактор для подальшого вдосконалення продукції і розширення її асортиментної лінійки. Підсумки публічного інтернет-голосування засвідчили, що ТМ Sniezka має велике коло поціновувачів продукції на українському ринку лаків і фарб. Наша компанія вдячна усім споживачам, які взяли участь в онлайн-голосуванні і висловили свою довіру до продукції нашого бренду. Тож велика команда групи «Sniezka» ще натхненніше працюватиме  задля задоволення потреб найвибагливіших споживачів у забезпеченні високоякісними лакофарбовими матеріалами європейського рівня».

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал