Śnieżka Mattlatex – фарба з удосконаленими властивостями

Кожен споживач завжди дбає про зручність, порядок, естетичний вигляд інтер'єру власного помешкання, а виробники будівельної й лакофарбової продукції – про вдосконалення своїх виробів, щоб задовольнити потреби найвибагливіших покупців у виборі різноманітних та якісних матеріалів.

Компанія «Снєжка-Україна», відомий виробник фарб в Україні, завжди спрямовує свої зусилля на виготовлення високоякісної продукції, рецептуру якої розроблено на основі польських технологій, що відповідають європейським стандартам. Підприємство постійно стежить за світовими тенденціями розвитку лакофарбового ринку, а також у своїй діяльності використовує власний досвід і практику, щоб запропонувати споживачам найкращі рішення для облаштування й оздоблення інтер'єрів.

Враховуючи потреби й запити клієнтів, компанія «Снєжка-Україна» поліпшила якісні характеристики інтер'єрної фарби Śnieżka Max latex і дещо змінила її назву. Оновлений виріб – це матова латексна фарба Śnieżka Mattlatex, що створює стійке матове покриття на різних типах поверхонь. Зазначимо, що лабораторні випробування підтвердили 2-й клас стійкості фарби до мокрого стирання, згідно із ДСТУ ЕN 13 300. Таким чином, пофарбоване покриття можна легко, без будь-яких зусиль, очищати від забруднень і плям. Варто додати: значок «Зелений журавлик», розміщений на упаковці, інформує покупця, що цей виріб внесено до Реєстру екологічно сертифікованої продукції. Це означає, що товар є безпечний і має екологічні переваги відповідно до вимог міжнародного стандарту ISO 14024.

«Снєжка-Україна» подбала про комфортність і легке нанесення латексної фарби Śnieżka Mattlatex. Зокрема, спеціальна формула Compact Comfort System сприяє тому, що під час використання фарба не розбризкується і має відмінну покривну здатність. Для цікавого колористичного дизайну інтер'єру матову латексну фарбу Śnieżka Mattlatex можна тонувати за системою Śnieżka Colour System у вподобані барви з палітри, до якої входять 518 кольорів.

Матова латексна фарба Śnieżka Mattlatex уже з'явилася на полицях торгових точок у ємностях: 1 л/1,4 кг; 3 л/4,2 кг; 5 л/7 кг і 10 л/14 кг.

Готуючись до ремонту й задумуючись над цікавим креативним дизайном інтер'єрного простору, зверніть увагу на високоякісну матову латексну фарбу Śnieżka Mattlatex, яка забезпечить тривалу експлуатацію оздобленої поверхні та стане запорукою вишуканого інтер'єру будь-якого помешкання.

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал