Сучасна експозиція виробів ТМ FOVEO TECH на виставці у Львові

«Осінній Будівельний Форум-2017», що відбувся в жовтні у Львові, став важливим презентаційним майданчиком для виробників будівельних матеріалів, які демонстрували свої досягнення та нові розробки. Оскільки будівельний ринок надзвичайно динамічно розвивається, тому виробники активно пропонують споживачам технологічні новинки.

У цьогорічному форумі також взяла участь  компанія «Снєжка-Україна», яка на виставковому стенді представила відвідувачам заходу високоякісні  вироби для системи утеплення ТМ FOVEO TECH. Нині  тема енергозбереження є однією з найактуальніших, оскільки ціни за комунальні послуги та тепло зростають, відтак в українців виникає потреба утеплювати фасади своїх помешкань, щоб заощаджувати кошти й зберегти тепло у приміщеннях. У портфоліо торговельної марки FOVEO TECH є усі матеріали для відповідних теплоізоляційних робіт: пінополістирольні плити (різної товщини), високоякісні ґрунтовки, клеї, ґрунтувальні фарби, декоративні штукатурки та фасадні фарби.
Форум проходив  з 3 по 6 жовтня 2017 року. Усі ці 4 дні спеціалісти компанії «Снєжка-Україна» розповідали відвідувачам заходу про основні переваги виробів, якість яких підтверджена відповідними сертифікатами. Водночас фахівці підприємства  акцентували увагу  на дотриманні основних технологій в утепленні фасадів будинків, адже саме від цього залежить і якісний результат виконаних робіт.
Тож участь у спеціалізованому будівельному форумі – це можливості інформування відвідувачів про найкращі рішення щодо опорядження, реставрації, оздоблення й утеплення будинків, оскільки сучасні технології  щодня сприяють покращенню комфорту в житті людини.

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал