Сучасні кольори для вишуканого фасаду будинку

Намагаючись максимально задовольнити потреби своїх клієнтів, група «Śnieżka» продовжує рухатися у напрямку виготовлення фарб у готових кольорах. Цього літа палітру готової кольорової акрилової фарби для фасадів Śnieżka Extra Fasadowa доповнили 7 нових природних відтінків. Таким чином, загальна кількість готових кольорів у палітрі становить 28 трендових відтінків у семи колористичних лінійках.

До двадцяти одного готового кольору фарби Śnieżka Extra Fasadowa додали ще 7 нових цікавих відтінків, які можна застосовувати як в готовому вигляді, так і розбавляти білою фарбою Śnieżka Extra Fasad у різних пропорціях для отримання бажаного пастельного відтінку. Гарячий жовтий та пісочний кольори фасаду нагадуватимуть цілий рік про теплі літні дні, проведені на піщаному морському пляжі. Лососевий колір та кольори середнього горіха і червоного дерева нададуть будинку вишуканого естетичного оздоблення та надихатимуть на нові експерименти. Кремовий та коричневий відтінки підійдуть любителям класики та ідеально впишуться у будь-який екстер’єр навколо будинку.

фасадна фарба
Для зручності та ощадливості під час оздоблення будинків з великим метражем всі 28 кольорів фарби Śnieżka Extra Fasadowa реалізовуються в упаковках ємністю  3 л, 5 л і 10 л.
Śnieżka Extra Fasadowa уже завоювала довіру покупців своїми відмінними характеристиками. Вона не лише чудово захищає фасад будинку, а й водночас надає йому привабливого естетичного вигляду. Фарба розроблена на основі унікальної рецептури та має сучасну палітру кольорів. Śnieżka Extra Fasadowa наділена відмінною покривною здатністю та має розхід до 9 м/л. Фарба наноситься максимально легко, створюючи гладку матову поверхню, та дозволяє стінам «дихати».
Готові кольорові фарби для фасаду зручні та ощадливі у використанні. Їх не потрібно тонувати, а це важливо при фарбуванні великих площ, адже при потворному тонуванні колір може не співпадати з попереднім відтінком. При використанні готових кольорових фарб Śnieżka Extra Fasadowa клієнт може бути завжди стовідсотково впевненим в ідентичності відтінку у разі виникнення потреби придбати нову упаковку фарби. Також використання готових кольорових фарб Śnieżka Extra Fasadowa – це чудовий спосіб зекономити, адже цього сезону компанія «Снєжка-Україна» пропонує привабливі ціни на більшість кольорів палітри.

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 2,0 - Кількість голосів: 2
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал