ТМ Śnieżka названо Абсолютним Фаворитом Успіху – 2016

14 років поспіль в Україні проходить всеукраїнський конкурс торгових марок «Фаворити Успіху», який є відкритим, прозорим і доступним для усіх активних споживачів, які голосують за свої улюблені торговельні марки і діляться досвідом щодо найкращого вибору товарів і послуг.

Впродовж усього 2016 року сайт www.favor.com.ua  вивчав суспільну думку українців щодо найуспішніших і найпопулярніших  торгових марок в Україні. Загальноукраїнське дослідження народних  уподобань, окрім інтернет-голосувань споживачів, також включає  оцінки  ще двох експертних комісій – успішних  людей та спеціалістів-експертів. Таким чином, за загальними підсумками рейтингових досліджень конкурсу ТМ Sniezka визнано «Абсолютним Фаворитом Успіху - 2016» в Україні у категорії «Фарба».
ТМ Sniezka, що присутня на українському ринку  понад 17 років, вже третій рік поспіль визнано  найкращою маркою  фарб в Україні за результатами інтернет-опитування споживачів у конкурсі «Фаворити Успіху».
«Нас надзвичайно тішить довіра і прихильність українських клієнтів, які впродовж багатьох років вибирають наші продукти для ремонту і декорування своїх помешкань. Це високе визнання споживачів та експертних комісій  ще раз підтверджує, що наші матеріали є якісними та відповідають найсучаснішим потребам і очікуванням ринку. І така престижна нагорода додасть ТзОВ «Снєжка-Україна» та групі компаній «Sniezka»  мотивації і натхнення для вдосконалення виробів та реалізації нових успішних проектів,» - говорить генеральний директор ТзОВ «Снєжка-Україна» Марек Павлусь.

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал