ТМ VIDARON презентувала нові вироби для надійного та легкого встановлення паркету

Компанія «Снєжка-Україна» розпочала серійне виробництво інноваційних клеїв для паркету ТМ VIDARON. Нові вироби чудово підходять для роботи з різними видами дерев’яних покриттів, забезпечують правильне та легке укладання паркету, і тривалу його експлуатацію. Під час випробувального періоду ряд професіоналів високо оцінили якість та характеристики нових продуктів.

КЛЕЙ ПОЛІМЕРНИЙ ДЛЯ ПАРКЕТУ А50 – вододисперсійний та екологічний. Він виготовляється на водній основі, що робить його абсолютно безпечним і без запаху. КЛЕЙ ПОЛІМЕРНИЙ ДЛЯ ПАРКЕТУ S30 виготовляється на основі розчинника, що дозволяє скоротити термін приклеювання паркету, адже він швидше схоплюється. Нові продукти увійшли в асортиментну структуру фіолетової лінійки продукції ТМ VIDARON.
Компанія «Снєжка-Україна» провела тривалу апробацію нових виробів перед запуском серійного виробництва. Впродовж минулого року десятки майстрів-професіоналів, які чимало років займаються встановленням паркету, застосовували нові клеї від ТМ VIDARON у своїй роботі. Як результат, вироби отримали гарні відгуки щодо їхньої якості та параметрів, необхідних для приклеювання паркету. Експерти відзначили легкість нанесення та розпровадження нових клеїв VIDARON. Окрім цього, з метою максимального задоволення потреб споживачів, компанія «Снєжка-Україна» детально проаналізувала  ринок клеїв для паркету та інших дерев'яних і деревопохідних підлогових покриттів. Це дозволило розпочати виробництво продукції, що ідеально підходить для роботи з паркетом як професіоналам, так і майстрам-початківцям.

клей для паркету
КЛЕЙ  ДЛЯ ПАРКЕТУ A50 та КЛЕЙ ДЛЯ ПАРКЕТУ S30 від ТМ VIDARON розроблені на основі  європейських стандартів та інноваційної  Полімерної Формули 2-го покоління, що ґрунтуються на використанні новітніх полімерів, смол і наповнювачів найвищої якості. Завдяки цьому вироби характеризуються високою еластичністю та забезпечують міцне з’єднання на довгі роки. Клеї мають відмінну адгезію з приклеюваними виробами та основою. Таким чином матеріал надійно захищений, не вбирає вологи та не набухає.
Дизайн упаковок КЛЕЮ ДЛЯ ПАРКЕТУ А50 та КЛЕЮ ДЛЯ ПАРКЕТУ S30 відповідає загальній візуалізації та стильовій концепції ТМ VIDARON. Розробляючи нові вироби, компанія «Снєжка-Україна» потурбувалася про те, аби створити клеї, з якими легко та зручно працювати.

www.vidaron.com.ua

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал