Вишуканий білий колір нової фарби Sniezka Super Matt

Особливість сучасних інтер'єрів – засклення балконів, лоджій, терас. Таким чином крізь величезні шибки денне світло більше проникає до кімнати. Крім того, через засклене приміщення можна без перешкод милуватися неповторними краєвидами, які щодня дарує природа. А потрапляння натурального світла до кімнати неперевершено поєднується з кольорами в інтер'єрі.

Якщо ж в кімнаті панівний колір – білий, то він гармонійно сполучається з іншими відтінками. До того ж, білий – символ свіжості і чистоти, завдяки йому приміщення виглядають просторими і акуратними. Для створення ідеально білих поверхонь стелі і стін в інтер'єрі ТМ Sniezka  пропонує нову глибокоматову фарбу для стель і стін Sniezka Super Matt.

глибокоматова акрилова фарба для стель

Детальніше про виріб тут...

Білий відтінок, незважаючи на сучасні переваги і колірні тенденції, повсякчас є поза часом. Це колір, що оптично збільшує приміщення і дозволяє створювати світлі охайні інтер'єри. Делікатна гра сонячного світла на гладких білих стінах додатково освітлює простір та по-особливому підкреслює аксесуари і елементи декору, позитивно впливаючи на загальну атмосферу будинку.

інтерєр білого кольору

Для усіх поціновувачів найновіших колористичних трендів, які прагнуть функціонально, а разом з тим, по-сучасному облаштувати помешкання ТМ Sniezka  рекомендує використати глибокоматову фарбу для стель і стін Sniezka Super Matt, якою можна фарбувати великі поверхні. Незалежно від кута падіння світла, фарба створює на пофарбованих нею стінах і стелях глибокоматову і цілісну поверхню. білий колір в інтерєріЗавдяки унікальному поєднанню складників найвищої якості глибоко матове покриття зменшує ризик віддзеркалення на поверхні і це сприяє тому, що нерівності чи будь-які малярні дефекти стають зовсім непомітними, а поверхні – візуально гладкі і привабливі.білі стіни в інтерєрі
Фарба буде незамінною у роботі усім, хто фарбує великі площі освітлених приміщень. Виріб можна наносити на цементні, цементно-вапняні, вапняні, гіпсові, дерев'яні або деревопохідні основи, а також на гіпсокартонні плити та шпалери всередині приміщень. Sniezka Super Matt має прекрасну покривну здатність, не розбризкує під час фарбування і це додає зручності у роботі.  Новий виріб дозволяє досягати досконалого ефекту у фарбуванні й оздобленні інтер'єру.

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал