Відтепер фірмовий салон «Śnieżka» – у Чернігові

Нещодавно у Чернігові фірмовий салон «Śnieżka» гостинно запросив на урочисте відкриття усіх мешканців та гостей міста. Відтепер у новому магазині покупці зможуть придбати увесь спектр лакофарбових матеріалів торгових марок міжнародної Групи компаній «Śnieżka», які в Україні добре знані і популярні.

Варто зазначити, що Śnieżka – міжнародна торгова марка з понад тридцятилітньою історією. Цей бренд добре знають і цінують у Польщі та країнах Східної Європи. На українському ринку лакофарбова продукція Śnieżka здобула популярність ще у 90-х роках минулого століття. Тож виробництво виробів Групи компаній «Śnieżka» 1999 року налагоджено в Україні, на підприємстві «Снєжка-Україна». Сьогодні компанія є лідером з виробництва фарб на українському ринку.
Крім виготовлення лакофарбової продукції, Група компаній «Śnieżka» успішно розвиває напрямок створення фірмових магазинів як у Польщі, так і в Україні. Такі салони якісно вирізняються з-поміж інших торгових точок будівельних матеріалів, зокрема, підходом до обслуговування покупців. Адже у фірмовому магазині споживачі не тільки купують високоякісну продукцію, але і отримують професійні консультації та поради продавців-експертів щодо правильного її застосування. Робота салону «Śnieżka» спрямована на те, аби відвідувач завжди був задоволений і покупкою продукції для ремонту й оздоблення різних видів поверхонь, і загалом обслуговуванням. Максимальний комфорт для покупців – це головний принцип фірмового магазину «Śnieżka», тому персонал пройшов відповідні навчання щодо вивчення властивостей виробів та їх техніки нанесення, підбору кольорів, а також основних правил викладки товарів та спілкування з людьми.
Підкреслимо, що продукти для облаштування інтер'єрів, захисту і декорування деревини ТМ Śnieżka, OTTO farbe, VIDARON та матеріали для утеплення будинків ТМ FOVEO TECH, які представлені у салоні, виготовлені за новітніми європейськими технологіями, на основі якісної сировини. Дизайн фірмового магазину витриманий у єдиному корпоративному стилі Групи компаній «Śnieżka» і оснащений модерним виставково-торговельним обладнанням. До послуг відвідувачів найрізноманітніші 2016 інформаційно-довідкові матеріали, які неодмінно допомагатимуть у виборі продукції, а особливо кольорів. Також у салоні можна скористатися з послуг тонувальної студії. Тож кожен споживач, прийшовши у магазин, зможе знайти та придбати для ремонту і дизайну помешкання необхідну продукцію за призначенням і ціною.
Водночас зазначимо, що фірмовий салон «Śnieżka» у м. Чернігів компанія «Снєжка-Україна» відкрила спільно із надійним бізнес-партнером ТзОВ «СМЕНА».
Під час офіційного відкриття відвідувачі магазину не тільки ознайомилися з асортиментом продукції, а також брали участь у вікторинах, конкурсах, розіграшах призів. Святковості заходу додавали повітряні кульки та пригощання присутніх солодкою ватою, а охочі випробовували продукцію відомої марки на практиці, вправно розмальовуючи дерев'яні лавки.

Переглянути відео можна тут: https://www.youtube.com/watch?v=xPJozIvuh_U

#мережамагазинівSniezka

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал