Відтепер молодь Львівської області здобуватиме професію майстра будівельної галузі за сучасними технологіями

03 грудня 2014 року на базі Ставропігійського вищого професійного училища м. Львова відбулося відкриття навчально-практичного центру з підготовки та підвищення кваліфікації за технологіями та матеріалами Групи Sniezka. Це навчальний центр, який надає практичні якісні знання, необхідні для повноцінної високоякісної роботи будь-якого сучасного майстра будівельної сфери.

Відкриття науково-практичного центру у Львові

Навчально-практичний центр, створений компанією «Снєжка-Україна» на базі Ставропігійського вищого професійного училища м. Львова, дає змогу професійним майстрам, викладачам та учням училищ удосконалювати свої навички роботи як теоретично, так і практично. Навчання полягатиме у відвідуванні семінарів та майстер-класів, що будуть проводитись кваліфікованими спеціалістами з лакофарбової продукції підприємства  та викладачами Ставропігійського вищого професійного училища м. Львова.

Відкриття науково-практичного центру у Львові

На офіційне відкриття центру прибули як представники ТзОВ «Снєжка-Україна», зокрема генеральний директор компанії Марек Павлусь, директор з маркетингу Оксана Кукурудз,  й інші, яких учні і викладачі  Ставропігійського вищого професійного училища тепло зустріли традиційним короваєм і сіллю. Також у заході взяли участь  керівництво цього навчального закладу та управління професійно-технічної освіти у Львівській області.

базі Ставропігійського професійного училища відбулося відкриття навчально-практичного центру
Після привітальних слів і презентації щодо діяльності компанії, відбулася прес-конференція для представників ЗМІ за участі заступника директора департаменту освіти та науки Львівської ОДА, начальника управління професійно-технічної освіти, координації діяльності ВНЗ і науки Романа Бабія, начальника відділу консультантів з ЛФП Ореста Жураківського, директора Ставропігійського вищого професійного училища Ірини Бурак, директора навчально-методичного центру ПТО у Львівській області Володимира Бобка.
базі Ставропігійського професійного училища відбулося відкриття навчально-практичного центру
Крім того, учасники заходу під час відкриття навчально-практичного центру перерізали символічну стрічку, а консультанти з лакофарбової продукції ТзОВ «Снєжка-Україна» в спеціально обладнаному приміщенні провели інтерактивні практичні заняття щодо застосування виробів Групи  «Sniezka». Такі майстер-класи  дозволили усім присутнім спробувати лакофарбову продукцію на практиці і оцінити їх якісні та технічні параметри.
Відкриття науково-практичного центру у Львові
Як зазначали спікери на прес-конференції, за навчально-практичною  програмою центру учні здобуватимуть фах за спеціальностями: «маляр», «штукатур» та «столяр». Одна навчальна група складається з  максимум 30 осіб. Програма навчання орієнтована не лише на учнів та викладачів професійно-технічних училищ, але й приватних підприємців, підрядників та виконробів,  які щодня  працюють з  будівельними і декоративними матеріалами та деревиною.
Теоретичні та практичні навчання у Центрі проводитимуться за трьома тематичними напрямками: лакофарбова продукція ТМ Sniezka (ґрунтовки, шпаклівки, фарби, емалі); вироби для захисту, декорування та консервації деревини ТМ VIDARON (імпрегнати, лаки, олії, клеї, шпаклівки); матеріали для системи утеплення фасадів ТМ FOVEO TECH (ґрунтовки, декоративні мозаїчні штукатурки, фарби).

Відкриття науково-практичного центру у Львові
Значною перевагою центру є акцент на безпосередній практичній роботі учнів з сучасними матеріалами, що дає змогу отримати лише необхідні для роботи знання та навики. Після закінчення курсу навчання усі учасники  отримають сертифікат, що підтверджує їхню спеціалізацію.
Навчально-практичний центр з підготовки і підвищення кваліфікації за технологіями та матеріалами Групи «Sniezka» дає чудову можливість як для молодих майбутніх спеціалістів, так і для майстрів-практиків здобути якісні знання та практичні навики у роботі з сучасними високоякісними технічними матеріалами, перейняти досвід кваліфікованих майстрів та попрацювати з новітніми технологіями у галузі будівництва, ремонту та оздоблення.

базі Ставропігійського професійного училища відбулося відкриття навчально-практичного центру
Компанія «Снєжка-Україна» як виробник лакофарбової продукції і Ставропігійське вище професійне училище як навчальний заклад зацікавлені у підготовці висококваліфікованих майстрів у будівельній галузі на українському ринку, тому, співпрацюючи впродовж кількох років, створили професійну базу для ефективного навчання учнів навчально-технічних закладів працювати із сучасними лакофарбовими матеріалами.

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал