Відтепер журнал «Dekoratorium» доступний у мобільній версії

Крокуючи в ногу з часом та сучасними технологіями і дбаючи про максимальний комфорт читачів, компанія «Снєжка-Україна» випустила мобільну версію журналу «Dekoratorium», яка доступна українською та російською мовами. Відтепер кожен охочий може насолоджуватися цікавими статтями, корисними порадами, натхненними інтер’єрами в будь-якому місці та у зручний час.

Мобільний формат «Dekoratorium» містить такі ж змістовні статті, як і друкована версія, проте вони поєднані з інтерактивними функціями, зокрема відео, фотографіями з галереї, - усе це стало доступним в одному мобільному форматі. Журнал став ще привабливішим і функціональним. Мобільною версією  видання легко і зручно користуватися завдяки чіткій навігації, а цікавий контент, наповнений новинками у сфері дизайну, ремонту і декорування, й активними посиланнями, дозволить почерпнути чимало цікавої інформації.
Нова мобільна версія «Dekoratorium» доступна безкоштовно для смартфонів та планшетів в Apple Store або на Google Play. Зручний мобільний формат журналу розроблений спеціально для тих, хто не уявляє свого життя без сучасних гаджетів і звик якнайшвидше отримувати нову корисну інформацію, незалежно від пори дня та місця перебування. IPad


Журнал «Dekoratorium» - це справжня скарбниця найновіших трендів в оформленні інтер’єрів та екстер’єрів, колористичних ідей і практичних порад як для майстрів-любителів, так і професіоналів. Мобільна версія журналу є важливим кроком у розвитку digital-напрямку компанії «Снєжка-Україна». Журнал також доступний в онлайн форматі за адресою http://dekoratorium.com.ua/ - україномовний та http://dekoratorium.ru/ - російськомовний, а також у соцмережах Facebook, Вконтакте, Instagram та на YouTube. Друковану версію журналу усі охочі  можуть безкоштовно замовити через сайти видання у розділі «Передплата».

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал