Визначено наступного переможця акції "Вигравай на старті"

Вже третій місяць поспіль триває всеукраїнська акція «Вигравай на старті» від ТМ ACRYL-PUTZ®. Покупці, які купували шпаклювальні гладі ACRYL-PUTZ ST10 START і ACRYL-PUTZ FD12 FASAD для ремонтно-оздоблювальних робіт із відповідними акційними наліпками, мали нагоду знайти всередині упаковок зі шпаклівкою виграшні фішки з промокодами та зазначеними на них видами подарунків. Ті споживачі, які зареєстрували акційний номер, вже отримали призи від ТзОВ «Снєжка-Україна».


Нагадаємо, що промозахід пропонує п'ять  головних призів – сертифікати на суму 5000 грн. на продукцію ТзОВ «Снєжка-Україна». Один з них минулого місяця виграв Євген Попович з м. Надвірна Івано-Франківської області. У серпні визначено ще одного переможця акції, якому  поталанило знайти акційну картку на сертифікат вартістю 5000 грн. для отримання лакофарбових виробів   ТзОВ «Снєжка-Україна». Несподіваний сюрприз потішив мешканку м. Надвірна Івано-Франківської області Оксану Худецьку, яка стала володаркою чергового сертифіката До Вашої уваги пропонуємо інтерв'ю з володаркою цінного подарунка.
Компанія «Снєжка-Україна» щиро вітає Вас із виграшем сертифікату на 5 000 грн на придбання продукції ТзОВ «Снєжка-Україна».

Як давно користуєтеся шпаклівками від ТМ Sniezka ACRYL-PUTZ®?
О.Х.: Найняли майстрів, щоб пошпаклювали стелю у будинку.

Чому вибираєте саме шпаклівку 2в1 ACRYL-PUTZ® ST10 START для ремонтів? Вибираючи цю шпаклівку, на які властивості Ви насамперед звертаєте увагу?
О.Х.: Майстри порекомендували саме шпаклівку 2в1 ACRYL-PUTZ ST10START.  Пояснивши,що нею зручно працювати, що вони завжди використовують її у своїй роботі.

Які ремонтно-оздоблювальні роботи виконуєте шпаклівкою 2в1 ACRYL-PUTZ® ST10 START?
О.Х.: Шпаклювали стіни і стелі.

Чи Ви знали, що виробник шпаклівки 2в1 ACRYL-PUTZ® ST10 START проводить  акцію «ВИГРАВАЙ НА СТАРТІ»?
О.Х.: Ні, оскільки майстри самостійно купували шпаклівку.

Чи вірили Ви у перемогу в нашій акції? Коли до Вас прийшло усвідомлення, що Вам справді пощастило і Ви виграли сертифікат на 5000 грн на продукцію ТМ Снєжка?
О.Х.: Не вірила. Знайшовши сертифікат, подзвонила за номером і мені підтвердили, що я справді виграла.

Таким чином, ви маєте змогу отримати продукцію ТМ Снєжка для ремонту.  Які плануєте ремонтні роботи виконувати виробами ТМ Снєжка?
О.Х.: Фарбувати стіни та стелю.

Чи рекомендуєте своїм колегам використовувати шпаклівки ACRYL-PUTZ?
О.Х.: Так, звичайно.

Чи раніше доводилося  брати участь у подібних акціях і перемагати?
О.Х.: Ніколи не вигравала і чесно, кажучи, навіть не вірила, що таке можливо…

Бажаємо Вам успіху та наступних виграшів!

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал