Весняні зміни в помешканні з новою фарбою Śnieżka EKO PLUS

Весняна мить – пора, коли кожна людина прагне оновити й освіжити своє помешкання, щоб наповнити домашній простір оптимізмом і піднесеним настроєм. А найкращий спосіб змінити свій інтер’єр – перефарбувати стіни і стелі. «Снєжка-Україна» - відомий виробник лакофарбової продукції - розпочала виробництво нової матової латексної фарби для стін і стель Śnieżka EKO PLUS.

Śnieżka EKO PLUS – це фарба, яку легко і зручно наносити на поверхні стін і стель. Вона має відмінну покривну здатність – 1-й клас, а її розхід – до 14 м² з літри, завдяки цим високим технічним параметрам виріб не залишає смуг на поверхні. Тож процес фарбування стає приємним і нескладним не лише для майстрів, а й для усіх, хто планує самостійно реалізувати ремонтно-опоряджувальні роботи. Варто підкреслити, що Śnieżka EKO PLUS входить до групи латексних фарб, тому покриття, створені з її допомогою, витривалі до миття (мають 2-й клас стійкості). Відтак доглядати за поверхнями стін буде просто і легко. Водночас дуже важливим моментом є те, що фарба пройшла оцінювання екологічних критеріїв за схемою ISO 14024. Перевірка екологічних норм технології виробництва продукту, що відповідають вимогам COУ ОЕМ 08.002.12.019:2017 оцінки життєвого циклу, підтвердила екологічні переваги фарби. Проходження екологічної сертифікації на добровільних засадах ще раз засвідчило, що компанія «Снєжка-Україна» застосовує у діяльності сучасні технології виробництва, аби виготовляти продукцію, безпечну для здоров’я людини і довкілля. Тому Śnieżka EKO PLUS внесена до переліку екологічно сертифікованої продукції і маркована інформативним знаком «Зелений журавлик».

Також варто додати, що фарбу можна наносити на різні види поверхонь, зокрема, цегляні, цементні, цементно-вапняні, гіпсові, гіпсокартонні, дерев’яні, деревопохідні, а також нею можна фарбувати шпалери з флізеліну і скловолокна. Śnieżka EKO PLUS - це готова до використання матова латексна фарба, що виготовлена у базовому білому кольорі, яку можна тонувати на спеціальному обладнанні або вручну за допомогою універсальних барвників.
Śnieżka EKO PLUS – це якісне й безпечне рішення для фарбування будь-якого вишуканого інтер’єру.

 

Галерея:

Файли для завантаження:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал