З'явилася цифрова версія журналу „Dekoratorium”

Якщо Ви прихильники сучасних електронних ґаджетів, то осінній номер журналу „Dekoratorium” завжди буде поруч з Вами. Цифрова версія видання доступна в Google Play і App Store.

Свіжий номер цифрового видання розповість про популярний шляхетний стиль шале, колорит рустикального стилю й стилізацію ретростилю. Усім цим напрямкам в облаштуванні інтер'єрів притаманне використання деревини, яку людство споконвіку шанувало за її природну фактуру, взаємозв'язок з природою. Також в журналі Ви знайдете корисні поради, як оформити вітальню, в яких відтінках і тонах, а також знайдете консультації щодо вибору аксесуарів для увиразнення характеру Вашого помешкання. цифрова версія журналу „Dekoratorium”
Для шанувальників рукоділля корисно ознайомитися із матеріалом, як власноруч дерев'яний ящик в стилі шебішику, а  стаття «Готуймося до зими» крок за кроком розкаже, як і якими виробами відсвіжити вигляд сталевих і чавунних батарей. Крім того, на читачів очікують приємні і корисні зустрічі з дизайнером Олександром Мукомеловим та українським музикантом і співаком Олегом Скрипкою. Тож завдяки мобільним ґаджетам читайте „Dekoratorium” у цифровій версії і надихайтеся цікавими ідеями і рішеннями для оздоблення власного помешкання.

Офіційний сайт - http://dekoratorium.com.ua

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал