Житловий будинок у Хмельницькому прикрасили позитивним стріт-артом

Компанія «Снєжка-Україна» стала кольоровим партнером вуличного шедевру у м. Хмельницькому, ініціатором створення якого був фестиваль «Республіка», котрий щоосені проходить у м. Кам’янець-Подільський. Мета цього проекту - перетворити багатоповерховий житловий будинок у кольоровий витвір стріт-арту, що тішитиме мешканців та гостей міста Хмельницьк і створить особливу атмосферу у житловому районі.

Протягом п’яти днів стіну площею 300 м кв. на одній з новобудов, що розташована у південно-західному мікрорайоні міста, за адресою вул. Інститутська, 6а, розмальовували четверо художників з мистецької групи М97  (м.Одеса).

Художники розмалювали будинок Дівчинка з оберемком кольорових повітряних кульок,  зображена на малюнку,  викликає теплу посмішку на обличчі і спогади про щасливе безтурботне дитинство. Цей життєрадісний натхненний малюнок став своєрідним подарунком мешканцям Хмельницького від забудовника, фестивалю «Республіка» та компанії «Снєжка-Україна».

Розфарбовані будинки Це – перший масштабний об’єкт стріт-арту у місті. Відтепер кольорове полотно на стіні фасаду додаватиме гарного настрою і позитивних емоцій не лише всім перехожим, а й пацієнтам пологового будинку і маленьким вихованцям дитсадочку, що є зовсім поруч з новобудовою.

Розфарбовані будинки
Для втілення проекту компанія «Снєжка-Україна» надала 45 л білої і кольорової фасадних фарб Sniezka EXTRA FASAD, Sniezka EXTRA FASADOWA. Важлива цінність для фестивалю «Республіка» - це використання екологічно безпечних виробів, тому ініціатори програми надали переваги водоемульсійним виробам ТМ Śnieżka, які відповідають європейським стандартам якості і безпеки.
«Снєжка-Україна» постійно активно підтримує перевтілення міст України у затишний та привабливий простір.  Підприємство вже не вперше допомагає митцям оздоблювати міські будівлі і втілювати у життя сучасний напрям у мистецтві – стріт-арт. Нагадаємо, що у вересні 2013 року компанія «Снєжка-Україна» була  партнером проведення фестивалю стріт-арту «Республіка» у м. Кам’янці-Подільському,  під час якого художники з шести країн світу подарували місту 12  витворів вуличного мистецтва. Також «Снєжка-Україна» як соціально відповідальна компанія долучилася до створення проекту стріт-арт у Хмельницьку, щоб додати його мешканцям і гостям міста кольорового позитиву.

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал