Журнал «Dekoratorium» - в оновленому дизайні

Черговий номер журналу «Dekoratorium» потішить читачів цікавими матеріалами з оздоблення і декору помешкання, а також ознайомить із сучасними трендами інтер'єрного дизайну сезону «Весна-літо-2015».

Практичні поради, заочні зустрічі з українськими дизайнерами, осучаснений графічний дизайн видання – все це зацікавить прихильників видання та усіх, тих людей, які по-творчому і з натхненням  підходять до справи облаштування домашнього простору.

Новий номер журналу «Dekoratorium» наповнений весняно-літньою тематикою, що надихатиме на створення вишуканого дизайну інтер'єру. Видання радить використовувати витончені кольори природи як для фарбування стін, так і у доборі різних інтер'єрних аксесуарів і меблів, тому наскрізною темою журналу є використання мотивів природи і натуральних матеріалів у помешканні. Тим паче, що сюжети природи  є невичерпним джерелом наснаги для багатьох дизайнерів, архітекторів і декораторів. Крім того, на читачів журналу очікують приємні зустрічі із українськими творчими особистостями, зокрема з майстринею емоційного дизайну Катериною Соколовою, яка успішно співпрацює з європейськими виробниками різних товарів. Юлія Кононенко знайомить читачів з новими проектами талановитих українських дизайнерів, які йдуть у ногу із сучасними тенденціями, виготовляючи декоративні речі з металу, скла, деревини і навіть картону.
На своїх шпальтах журнал надає корисні поради щодо облаштування у садку ігрового дитячого майданчика. Весняно-літня пора – це гарна нагода подбати і про захист й декорування елементів садової архітектури, тому читачі дізнаються, як оновити металеві огорожу, ворота, ринву й інший реманент, а також для читачів, які планують робити ремонт у квартирі чи будинку стане у пригоді стаття про монтаж гіпсокартонних плит.
Прихильникам унікальних предметів дизайну редакція журналу радить, які  київські салони-магазини варто відвідати, а поціновувачів літератури, музики і кінематографії знайомить з рецензіями на сучасні літературні, музичні твори і на відомі кінокартини, які доречно почитати, послухати і переглянути.
З травня безкоштовний журнал «Dekoratorium» №1, 2015 року можна знайти у будівельних магазинах і маркетах. Звісно, що кожен снєжківчанин може його взяти з розкладки у фойє, на прохідній або у фірмовому магазині. Також його можна безоплатно замовити через сайт http://dekoratorium.com.ua/, заповнивши формуляр у розділі  «Передплата», і вже через кілька днів друковане видання буде у Вашій поштовій скриньці.

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал