Журнал «Dekoratorium» у мобільній версії

Різні цікавинки можна почерпнути з мобільної версії журналу «Dekoratorium», а також ознайомитися з творчістю української дизайнерки Катерини Соколової з Харкова.

Прихильники експериментів інтер'єрного дизайну дізнаються про найновіші тренди в оздобленні домашнього простору. Завдяки порадам журналу «Dekoratorium» можна створити у помешканні неповторну атмосферу у стилі «попарт», який наповнить інтер'єр емоціями і весняно-літнім настроєм. Для поціновувачів старовинних аксесуарів видання пропонує  поринути і надихнутися модним стилем «Вінтаж» та поєднати ретростиль із сучасним дизайном. Для осіб, які шукають для оздоблення дизайну інтер'єру цікаві предмети декору, журнал рекомендує  побувати у найпопулярніших київських салонах-магазинах, відвідати цікаві події у сфері архітектури і дизайну. Журнал DekoratoriumФахівці журналу порадять, як облаштувати дерев'яний майданчик у садку, щоб дітвора  впродовж літніх канікул мала гарне місце для цікавого і активного відпочинку. Крім того, «Dekoratorium» підготував цікаві матеріали про відновлення металевих предметів, зокрема садових меблів, огорожі й іншого реманенту, а також видання розповідає про основні секрети монтажу гіпсокартонних плит.
Інші поради і рекомендації журналу «Dekoratorium» №1, 2015  читайте у мобільній версії, що доступна в Google Play i App Store. 
Наостанок пропонуємо переглянути ролик про нове видання «Dekoratorium» за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=L2GaA8hn1IQ .

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал